Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Τι είναι το yellowday

Φτιάξε τη μέρα σου στο yellowday!

Βρες τις καλύτερες προσφορές, και προτάσεις για ό,τι χρειάζεσαι καθημερινά. Απόκτησέ τις την ίδια στιγμή με την κάρτα σου – αν μάλιστα χρησιμοποιείς κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζεις τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση.

Προσωποποιημένες προσφορές

Περιηγήσου στο yellowday, κάνε εγγραφή και φτιάξε το προφίλ σου.
Με κάθε σου επιλογή σε γνωρίζουμε καλύτερα. Μας δίνεις την ευκαιρία να προλαβαίνουμε τις ανάγκες σου στην καλύτερη τιμή, με συνεχώς νέες προτάσεις και ευκαιρίες κοντά σου. Να σε εκπλήσσουμε ευχάριστα με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα σου. Πάτα “Μου αρέσει” και κάνε share τις προσφορές και μοιράσου με τους φίλους σου την εμπειρία που σου προσφέρει το yellowday.

Αγοράζεις και εξαργυρώνεις άμεσα

Μετά από κάθε σου αγορά στο yellowday μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου την ίδια στιγμή αν το θες! Κάνε κλικ για να βρεις το συνεργάτη μας στο χάρτη, πήγαινε στο χώρο του κι απλά δείξε το κουπόνι σου.

Επιβράβευση για κάθε σου ενέργεια

Κάνε τις αγορές σου, Διασκέδασε και Κέρδισε:
  • yellows που εξαργυρώνεις για να ζήσεις τις μοναδικές εμπειρίες που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά το yellowday για σένα.
  • points για να «ανεβαίνεις» πιο ψηλά στα leaderboards διεκδικώντας περισσότερα δώρα.
  • badges για να ξεκλειδώσεις μοναδικές yellowday εμπειρίες ή να λάβεις μέρος σε κληρώσεις και διαγωνισμούς με δώρα και άλλες εκπλήξεις.

Οι συνεργάτες μας, ένας κι ένας

Οι συνεργάτες του yellowday είναι προσεκτικά επιλεγμένοι. Κριτήριά μας είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και η αξιοπιστία τους. Δεν σταματάμε να τους αναζητάμε και να τους αξιολογούμε και με τη δική σου βοήθεια. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σου.

Πες μας τη γνώμη σου

Η γνώμη σου στο yellowday έχει δύναμη και θέλουμε να την ακούμε! Όταν, λοιπόν, εξαργυρώνεις ένα κουπόνι, μοιράσου τις εντυπώσεις σου και αξιολόγησε το συνεργάτη μας. Βοηθάς, έτσι, και τους άλλους χρήστες να κάνουν την καλύτερη επιλογή και τους συνεργάτες μας να προσφέρουν όλο και καλύτερες προτάσεις.


yellowday  Η αγαπημένη σου μέρα, κάθε μέρα!