Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Τι είναι το yellowday

Φτιάξε τη μέρα σου στο yellowday !

Βρες τις καλύτερες προσφορές, και προτάσεις για ό,τι χρειάζεσαι καθημερινά. Απόκτησέ τες την ίδια στιγμή με την κάρτα σου, οποιασδήποτε Τράπεζας. Αν μάλιστα χρησιμοποιήσεις κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς*, επιβραβεύεσαι με πολλαπλάσια yellows από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς

Γίνε μέλος του Προγράμματος yellow και βγες πολλαπλά κερδισμένος καθώς:

  • Κερδίζεις 10 φορές περισσότερα yellows, με τις αγορές σου με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς*
  • Αγοράζεις τις προσφορές σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, με μερική ή ολική εξαργύρωση yellows και κερδίζεις έως και 100% έκπτωση!
  • Αποκτάς μόνο με yellows τις yellow only Δωροεπιταγές και Εμπειρίες, χωρίς χρήση κάρτας.

Μάθε περισσότερα για το Πρόγραμμα yellow εδώ 

Μοναδική εμπειρία

Περιηγήσου στο yellowday, κάνε εγγραφή και ανακάλυψε ξεχωριστές προσφορές, μέσω του site και του app (iOS & android). Με κάθε σου επιλογή σε γνωρίζουμε καλύτερα και μας δίνεις την ευκαιρία να προλαβαίνουμε τις ανάγκες σου, στην καλύτερη τιμή, με συνεχώς νέες προτάσεις και ευκαιρίες κοντά σου.

Αγοράζεις και εξαργυρώνεις άμεσα

Μετά από κάθε σου αγορά στο yellowday μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου την ίδια στιγμή αν το θες! Κάνε κλικ για να βρεις το συνεργάτη μας στο χάρτη, πήγαινε στο χώρο του κι απλά δείξε το κουπόνι σου ή το QR code από το κινητό σου.

Ενημέρωση για προσφορές και ευκαιρίες που σου ταιριάζουν

Μέσω του newsletter του yellowday (με την εγγραφή σου στο yellowday λαμβάνεις αυτόματα το newsletter μας), αλλά και των push notifications που θα λαμβάνεις στο κινητό σου, αποκτάς πλήρη ενημέρωση για τις καλύτερες προσφορές!

Πες μας τη γνώμη σου

Η γνώμη σου στο yellowday έχει δύναμη και θέλουμε να την ακούμε! Όταν, λοιπόν, εξαργυρώνεις ένα κουπόνι, μοιράσου τις εντυπώσεις σου και αξιολόγησε το συνεργάτη μας. Βοηθάς, έτσι, και τους άλλους χρήστες να κάνουν την καλύτερη επιλογή και τους συνεργάτες μας να προσφέρουν συνεχώς καλύτερες προσφορές.

Οι συνεργάτες μας, ένας κι ένας

Οι συνεργάτες του yellowday είναι προσεκτικά επιλεγμένοι. Κριτήριά μας είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, καθώς και η αξιοπιστία τους. Δεν σταματάμε να τους αναζητάμε και να τους αξιολογούμε και με τη δική σου βοήθεια. Μόνο έτσι είμαστε σίγουροι ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σου.

yellowday Η αγαπημένη σου μέρα, κάθε μέρα!

*Ισχύει για τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow της Τράπεζας Πειραιώς