Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Οnline εκμάθηση Αγγλικών για 1 χρόνο στην πλατφόρμα English Academy, από την Q-ENGLISH.

O πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά Αγγλικά! Η διαδραστική online πλατφόρμα English Academy προσελκύει το ενδιαφέρον των μαθητών απογειώνοντας τη φαντασία τους και κάνει τη μάθηση παιχνίδι! Έτσι, προχωρούν ουσιαστικά παίζοντας στα επίπεδα εκμάθησης, από Pre A1 έως και A1 (CEFR), ενώ παράλληλα διευρύνουν το λεξιλόγιό τους και αποκτούν βασικές δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ακρόασης και ομιλίας.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα English Academy περιλαμβάνει διασκεδαστικές διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια, που εκτυλίσσονται μέσα από τις συναρπαστικές ιστορίες έξι συμμαθητών και ενός εκπαιδευτικού. Ακολουθεί τα διεθνή επίπεδα πιστοποιήσεων, λειτουργεί σε tablet αλλά και σε pc, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαδραστικό μέσο μάθησης τόσο αυτόνομα, στο σπίτι, όσο και στο πλαίσιο του μαθήματος μέσα στην τάξη, ενώ η πρόοδος του μαθητή παρακολουθείται με ακρίβεια.

Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 15/11/2018.
• H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης διάρκειας 1 έτους, για online εκμάθηση Αγγλικών στην πλατφόρμα English Academy.
• Μετά την αγορά του προγράμματος στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
• Μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα κουπόνια.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 4811260.

 
Η εταιρεία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. έχει 20ετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies, της αμερικανικής εταιρείας που σχεδίασε και δημιούργησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Q-English, Q-Business, Q-Master και Q-Kids.

Η ELL Technologies εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή, που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένης γλώσσας.

Τα προγράμματά της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στον χώρο και να έχει σημαντική παρουσία σε πολλές χώρες.

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο τον κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιους πτυχιούχους.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., σε συνεργασία με την ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρεία για τους εργαζομένους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.

Website: www.qenglish.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Q-ENGLISH

Σύμφωνα με 13 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 20%

Πλατφόρμα English Academy| Αγγλικά online

Για μαθητές δημοτικού από 6 ετών

Q-ENGLISH

48 €
Αρχική τιμή κουπονιού
38 €
Πληρωμή με κάρτα
19.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Ταύρος
25ης Μαρτίου 12 , 17778 , Ταύρος
Τηλ.: 2104811260

Μοιράσου την προσφορά