Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Οnline εκμάθηση Αγγλικών για 1 χρόνο στην πλατφόρμα English for Success, από την Q-ENGLISH.

Μάθε Αγγλικά με τον δικό σου ρυθμό, μέσα από τη No 1 εξατομικευμένη πλατφόρμα εκμάθησης English for Success, ιδανική για ενήλικες, αλλά και για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Μέσω της πλατφόρμας - που περιλαμβάνει πάνω από 1200 ώρες online περιεχομένου και μαθημάτων, καθώς και πλούσια συλλογή πολυμέσων και οπτικοακουστικού υλικού με ενδιαφέρουσα θεματολογία - θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις αυθεντικές καταστάσεις της καθημερινότητας, αναπτύσσοντας έτσι, με τον δικό σου προσωπικό ρυθμό και σύμφωνα με τις ανάγκες σου, δεξιότητες ανάγνωσης, γραφής, ομιλίας και ακρόασης.

Το English for Success διαθέτει σύστημα αναγνώρισης φωνής, για να εξασκείσαι όσο θέλεις στην ομιλία, και mobile app, ενώ σου προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τον βαθμό με τον οποίο κατακτάς τη γλώσσα με την αναφορά προόδου, αλλά και να κάνεις τον δικό σου προγραμματισμό, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας.

Είναι ιδανική επιλογή για να αποκτήσεις άμεσα ευχέρεια στην επικοινωνία στα Αγγλικά, ακόμα και αν είσαι αρχάριος, αφού καλύπτει όλα τα επίπεδα, από Beginner έως Upper Intermediate (Pre-A1 to B2), σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο CEFR.

Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό. 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 15/11/2018.
• H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης διάρκειας 1 έτους, για online εκμάθηση Αγγλικών στην πλατφόρμα English for Success.
• Μετά την αγορά του προγράμματος στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
• Μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα κουπόνια.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 4811260.
 
Η εταιρεία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. έχει 17ετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies, της αμερικανικής εταιρείας που σχεδίασε και δημιούργησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Q-English, Q-Business, Q-Master και Q-Kids.

Η ELL Technologies εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή, που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένης γλώσσας.

Τα προγράμματά της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στον χώρο και να έχει σημαντική παρουσία σε πολλές χώρες.

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο τον κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιους πτυχιούχους.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., σε συνεργασία με την ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρεία για τους εργαζομένους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.

Website: www.qenglish.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Q-ENGLISH

Σύμφωνα με 13 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 38%

Πλατφόρμα English for Success|Αγγλικά online

Για ενήλικες & μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου

Q-ENGLISH

72 €
Αρχική τιμή κουπονιού
44 €
Πληρωμή με κάρτα
22.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Ταύρος
25ης Μαρτίου 12 , 17778 , Ταύρος
Τηλ.: 2104811260

Μοιράσου την προσφορά