Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Με 2€ αποκτάς τον yellowday εκπτωτικό κωδικό και εξασφαλίζεις επιπλέον έκπτωση 5% σε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του Xenodoxeio.gr!

Θες να κλείσεις διακοπές αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμα το πού; Η απάντηση βρίσκεται στο xenodoxeio.gr. Ανακάλυψε οικονομικές προτάσεις για διαμονή σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και για οργανωμένα ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό.
Επίλεξε τον προορισμό των ονείρων σου, απόκτησε τον εκπτωτικό κωδικό από το yellowday και εξασφάλισε επιπλέον έκπτωση 5% στα ήδη οικονομικά πακέτα διακοπών και στις προσφορές ξενοδοχείων που σου προσφέρει το xenodoxeio.gr.

Η διαδικασία είναι απλή:
1. Κάνεις εγγραφή/log in στο xenodoxeio.gr
2. Επιλέγεις πακέτο ξενοδοχείου ή οργανωμένο ταξίδι εσωτερικού/εξωτερικού
3. Εφόσον στο πακέτο αναφέρεται ότι πρέπει να προηγηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας τηλεφωνείς στο 2120002205, διαφορετικά προχωράς στην κράτηση.
4. Αγοράζεις τον εκπτωτικό κωδικό από το yellowday.
5. Εισάγεις τον κωδικό του yellowday κουπονιού στο πεδίο "Eκπτωτικός κωδικός", κατά το στάδιο της πληρωμής της κράτησής σου, και εξασφαλίζεις έκπτωση 5% στην τιμή του site.
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2020.
• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι σου έως 31/10/2020.
• H προσφορά αφορά 1 εκπτωτικό κωδικό αξίας 2€, που χρησιμοποιείται στο xenodoxeio.gr και εξασφαλίζει έκπτωση 5% σε όλα τα πακέτα διακοπών του site.
• Διαδικασία εξαργύρωσης: Κάνεις εγγραφή/log in στο xenodoxeio.gr. Επιλέγεις πακέτο ξενοδοχείου ή οργανωμένο ταξίδι εσωτερικού/εξωτερικού. Εφόσον στο πακέτο αναφέρεται ότι πρέπει να προηγηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας τηλεφωνείς στο 2120002205, διαφορετικά προχωράς στην κράτηση. Αγοράζεις τον εκπτωτικό κωδικό από το yellowday. Εισάγεις τον κωδικό του yellowday κουπονιού στο πεδίο "Eκπτωτικός κωδικός", κατά το στάδιο της πληρωμής της κράτησής σου και εξασφαλίζεις έκπτωση 5% στην τιμή site.
• Στις αναγραφόμενες τιμές του site δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016, ο οποίος καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο.
• Για ακύρωση επιβεβαιωμένης κράτησης, ισχύουν οι όροι που αναφέρονται σε κάθε πακέτο του xenodoxeio.gr
• Ο κάθε εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.
• Σε περίπτωση που επιθυμείς απόδειξη για τα 2€, κάλεσε στο 210 3898922.

Το κουπόνι ανήκει και διατίθεται από την επιχείρηση ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIRECT SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 
To ταξιδιωτικό site xenodoxeio.gr σου προσφέρει μοναδικές προσφορές για ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα, και εγγυάται τις χαμηλότερες τιμές διαμονής.
Επιπλέον, στο xenodoxeio.gr βρίσκεις προσφορές για οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με μεγάλες εκπτώσεις, που περιλαμβάνουν εισιτήρια, μεταφορές, διαμονή και ξεναγήσεις.
Το xenodoxeio.gr παρέχει τις υπηρεσίες του από το 2011 και το εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα.

Website: www.xenodoxeio.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Είπαν για τον συνεργάτη μας Xenodoxeio.gr

Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 5%

Πακέτα διακοπών με έκπτωση 5%

Σε Ελλάδα και εξωτερικό

Xenodoxeio.gr

0 €
Αρχική τιμή κουπονιού
2 €
Πληρωμή με κάρτα
1.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
Xenodoxeio.gr . , 11633 , Αθήνα Κέντρο

Μοιράσου την προσφορά