Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

1 εισιτήριο για τον αγώνα Ελλάδα – Βοσνία Ερζεγοβίνη, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Εξασφάλισε τώρα και σε προνομιακή τιμή το εισιτήριό σου στη θύρα 13Β του Σταδίου ΟΑΚΑ, για τον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου με την Εθνική Ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, που θα γίνει στο πλαίσιο των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (UEFA European Qualifiers 2020), την Τρίτη 15/10/19 και ώρα 21:45.

Προμηθεύσου το κουπόνι σου και ολοκλήρωσε την αγορά του εισιτηρίου σου ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω:
• Κάνε log in στο www.pame-ethniki.gr. Καταχώρισε τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ).
• Επίλεξε τη θύρα 13Β και τη θέση που επιθυμείς, από αυτές που αντιστοιχούν στα κουπόνια yellowday (θύρα 13Β: σειρές 13-20)
• Καταχώρισε τον κωδικό του κουπονιού που μόλις αγόρασες από το yellowday.
• Στη σελίδα πληρωμής επίλεξε σαν τρόπο πληρωμής την "Εξαργύρωση κουπονιού".
• Eκτύπωσε το εισιτήριό σου μέσω της υπηρεσίας "print@home", ή απόλαυσε τον αγώνα απλά επιδεικνύοντας με την κινητή σου συσκευή το QR code που σου έχει αποσταλεί σε μορφή PDF (μέσω e-mail).
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 15/10/2019 και ώρα 11:00.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου ολοκληρώνοντας την αγορά του εισιτηρίου σου έως τις 15/10/2019 και ώρα 12:00, με την εξής διαδικασία: Κάνε log in στο www.pame-ethniki.gr. Καταχώρισε τα στοιχεία σου (Ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ). Επίλεξε τη θύρα 13Β και τη θέση που επιθυμείς, από αυτές που αντιστοιχούν στα κουπόνια yellowday (θύρα 13Β: σειρές 13-20). Καταχώρισε τον κωδικό του κουπονιού που μόλις αγόρασες από το yellowday. Στη σελίδα πληρωμής επίλεξε σαν τρόπο πληρωμής την "Εξαργύρωση κουπονιού". Eκτύπωσε το εισιτήριό σου μέσω της υπηρεσίας "print@home", ή απόλαυσε τον αγώνα απλά επιδεικνύοντας με την κινητή σου συσκευή το QR code που σου έχει αποσταλεί σε μορφή PDF (μέσω e-mail).
• H προσφορά αφορά 1 εισιτήριο για τον αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας με την Εθνική της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, την Τρίτη 15/10/2019 και ώρα 21:45 στο Στάδιο ΟΑΚΑ.
• Ένα κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα εισιτήριο για μία θέση.
• Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων εισιτηρίων στην υπηρεσία yellowday.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 8938010 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-17:30).
Η Εθνική Ανδρών αποτελεί την κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας και τον πρώτο και μεγαλύτερο πρεσβευτή αθλητισμού της χώρας στο εξωτερικό. Η Εθνική Ομάδα αποτελεί αυθεντικό σύμβολο ενότητας, δύναμης, ευγενών αγωνιστικών αξιών και εθνικής υπερηφάνειας και ακολουθείται πιστά και διαχρονικά από εκατομμύρια Ελλήνων φιλάθλων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, γεωγραφικής θέσης και συλλογικής απόχρωσης.
Η Εθνική έδωσε τον πρώτο αγώνα της στις 7 Απριλίου 1929 με την Ιταλία, ο οποίος είχε φιλικό χαρακτήρα. Η πρώτη της αναμέτρηση σε διοργάνωση υπό την αιγίδα διεθνούς ποδοσφαιρικής αρχής (FIFA), πραγματοποιήθηκε πάλι με αντίπαλο την Ιταλία, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1934. Κορυφαία στιγμή στην Ιστορία της Εθνικής Ομάδας αποτέλεσε η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004 στην Πορτογαλία. Συνολικά, η Ελλάδα έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε UEFA EURO (1980, 2004, 2008, 2012), τρεις σε FIFA World Cup (1994, 2010, 2014), καθώς επίσης και στο FIFA Confederation Cup 2005.

Website: www.epo.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με 30 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 50%

Αγώνας Ελλάδα - Βοσνία Ερζεγοβίνη

1 εισιτήριο για τη θύρα 13Β του ΟΑΚΑ

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

10 €
Αρχική τιμή κουπονιού
5 €
Πληρωμή με κάρτα
2.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Μαρούσι
Κηφισίας 37 , 15123 , Μαρούσι

Μοιράσου την προσφορά