Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι 1 ατόμου για συμμετοχή σε παιχνίδι σε δωμάτιο απόδρασης, στο Escaped.
Μέσα από τα ατμοσφαιρικά δωμάτια του Escaped θα ταξιδέψεις σε άλλη εποχή, σε άλλη δεκαετία, ή ακόμα και σε άλλη διάσταση… Οι καλοσχεδιασμένοι γρίφοι και η πρόκληση να βρείς κλειδιά ή αντικείμενα για να ανακαλύψεις πως θα ξεφύγεις ενώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Η παρατηρητικότητα και η συνεργασία με την ομάδα σου θα σε βοηθήσουν. Είσαι έτοιμος για μια μοναδική εμπειρία!

Περιγραφή δωματίων:
• ROOM 101: THE DEAD DIVA’S ROOM - Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το καμαρίνι της νεκρής ντίβας, είναι ένα δωμάτιο θρίλερ και μυστηρίου. Δυτική Γερμανία 1968. Μόλις έχει τελειώσει το θεατρικό έργο OTHELLO. Έχετε μπει στο καμαρίνι της πρωταγωνίστριας Heidelinde Weis για να πάρετε αυτόγραφο... όμως κάτι περίεργο συμβαίνει! Η πόρτα πίσω σας κλειδώνει, οι δυνατές φωνές από το διάδρομο σας παίρνουν τα αυτιά και σταματούν απότομα... Έχει γίνει φόνος. Ποιος και γιατί ήθελε τη ντίβα νεκρή? Λύστε τους γρίφους και φύγετε πριν επιστρέψει ο δολοφόνος... Έχετε μια ώρα στη διάθεσή σας!
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 7/10

• ROOM 102: A WEIRD STUDENT - Έτος 1998. Ο συμφοιτητής σας στο MIT, Philip, έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Τον τελευταίο καιρό ήταν περίεργος, δεν μιλούσε πολύ και έμοιαζε σαν κάτι να τον απασχολεί. Μια επίσκεψη στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία, θα σας μεταφέρει στον «κόσμο» του και μπορεί να σας δώσει στοιχεία για το που βρίσκεται... ή και όχι! Όμως έχετε παγιδευτεί! Ο Philip δεν ήθελε ανεπιθύμητους επισκέπτες στο δωμάτιό του και έχει φροντίσει για αυτό. Με έναν ειδικό μηχανισμό το οξυγόνο τελειώνει σε 60 λεπτά. Μπορείτε να φτάσετε στην έξοδο?
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 8/10

• ROOM 103: PARANOIC - Κυριαρχεί φόβος. Ο χώρος είναι γεμάτος αίματα και είστε κλειδωμένοι! Είναι κάποιο πείραμα σε εξέλιξη? Είστε τα πειραματόζωα? Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και έχετε 60 λεπτά να αποδράσετε. Θα επιβιώσετε ή θα είστε τα επόμενα θύματα του Paranoic? Βασισμένο σε αληθινά ανθρωποπειράματα, το εργαστήριο του παρανοϊκού είναι ένα παιχνίδι τρόμου. Υπό τις εντολές του, θα πρέπει να σκοτώσετε κάποιο μέλος της ομάδας για να βγείτε ζωντανοί...
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 9/10

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 άτομα.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/12/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 15/01/2018
• H προσφορά αφορά τη συμμετοχή σε παιχνίδι σε ένα από τα διαθέσιμα δωμάτια απόδρασης και κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
• Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 άτομα.
• Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σου ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας, την ημέρα της εξαργύρωσης.
• Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 213 0356553
Η μαγεία των escape rooms ζωντανεύει!
Σκοπός του παιχνιδιού είναι η απόδραση. Βρίσκεσαι κλειδωμένος με την παρέα σου και έχεις 60 λεπτά στη διάθεσή σου για να λύσεις τους γρίφους και να φτάσεις στην έξοδο... Θα τα καταφέρεις;

Website: www.escaped.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΚΩΣΤΑΚΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας ESCAPED

Σύμφωνα με 102 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 33%

Escape Room | 1 συμμετοχή

Η μαγεία των escape rooms ζωντανεύει

ESCAPED

12 €
Αρχική τιμή κουπονιού
8 €
Πληρωμή με κάρτα
4.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αιγάλεω
Κωνσταντινουπόλεως 65 , 12242 , Αιγάλεω
Τηλ.: 2130356553

Μοιράσου την προσφορά