Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι αξίας 80€ για υπηρεσίες ομορφιάς, από το πρότυπο δερματολογικό κέντρo CITY MED.

Χάρισε στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου ένα δώρο ομορφιάς για το πρόσωπο ή το σώμα. Επίλεξε μέσα από μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων δερματολογικών υπηρεσιών, για να ανανεώσεις την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σου. Θεραπείες αισθητικής δερματολογίας, από καθαρισμό προσώπου μέχρι θεραπείες αντιγήρανσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, αντιμετώπιση τριχόπτωσης και άλλων δερματικών προβλημάτων, περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες που βρίσκονται στη διάθεσή σου στο πρότυπο δερματολογικό κέντρο CITY MED.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/05/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 30/06/2018.
• H προσφορά αφορά 1 κουπόνι αξίας 80€ για υπηρεσίες ομορφιάς, από τα πρότυπα δερματολογικά κέντρα CITY MED στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
• Η προσφορά δεν αφορά υπηρεσίες που βρίσκονται σε προσφορά.
• Η προσφορά δεν αφορά ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος.
• Μπορείς να αγοράσεις έως 3 κουπόνια και να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά. Αν προκύψει διαφορά μετά την εξαργύρωση του κουπονιού, εξοφλείται στον συνεργάτη.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις ραντεβού, τηλεφώνησε στο 210 7774737 (Αθήνα) και 2310 265392, 2310 273895 (Θεσσαλονίκη).
Το CITY MED είναι ένα πρότυπο Δερματολογικό Κέντρο, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, της Πλαστικής Χειρουργικής, της Αισθητικής Κοσμετολογίας, της Αισθητικής και των Laser. Στο CITY MED εφαρμόζεται μια «ολιστική» προσέγγιση σε θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων του, χαρίζοντας υγεία αλλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους πελάτες του.
Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους-αφροδισιολόγους, κλινικούς βιοπαθολόγους και αισθητικούς για τον τομέα της Κοσμετολογίας. Το Κέντρο ανανεώνει και εμπλουτίζει την υλικοτεχνική υποδομή του, ενώ δεν σταματά να επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στον χώρο και συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα συνέδρια κι εκθέσεις.
Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Website: athenscitymed.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΑΤΗΕΝS CITY MED ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕ
  

Είπαν για τον συνεργάτη μας CITY MED

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 37%

Κουπόνι αξίας 80€ για υπηρεσίες ομορφιάς

Για το πρόσωπο ή το σώμα

CITY MED

80 €
Αρχική τιμή κουπονιού
50 €
Πληρωμή με κάρτα
25.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Θεσσαλονίκη
Προξένου Κορομηλά 26 , 54622
Τηλ.: 2310273895, 2310265392

Αθήνα
Μεσογείων 2 , 11527 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2107774737

Μοιράσου την προσφορά