Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι 1 ατόμου για συμμετοχή σε παιχνίδι 3 έως 6 ατόμων, για 60’, σε δωμάτιο απόδρασης, στο κατάστημα του Athens Clue στην Αθήνα.

Μπες σε έναν κόσμο μυστηρίου και προσπάθησε να αποδράσεις με οδηγό τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο ώστε να σε παρασύρει σε μια μοναδική ιστορία που θα σε μαγέψει!

Ανακάλυψε όλα τα μυστικά, λύσε τους γρίφους και τρέξε ενάντια στον χρόνο για να εξασφαλίσεις μια θέση ανάμεσα στους νικητές.

Περιγραφή δωματίων:

John Monroe Office: Ένα σκοτεινό, ακατάστατο και γεμάτο καπνό γραφείο σε μια όχι και τόσο εύπορη περιοχή της πόλης. Εκεί, ο ντετέκτιβ John Monroe συνήθιζε να καλωσορίζει τους πελάτες του που είχαν αδικηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ήθελαν τη βοήθειά του. Τώρα ωστόσο, ο ντετέκτιβ δολοφονήθηκε. Κάτω από περίεργες συνθήκες, το σώμα του κείτεται άψυχο στο πάτωμα. Είναι καθήκον σου να διερευνήσεις αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και να ανακαλύψεις την άσχημη αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θάνατο του ντετέκτιβ. Βαθμός δυσκολίας: 3/5

Taken: Δύο παιδιά, ο Πέτρος και η Μιράντα, απήχθηκαν. Η απουσία των παιδιών ανακαλύφθηκε από τους γονείς τους και αναφέρθηκε στην τοπική αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους ξεκίνησαν αμέσως μετά την έκκληση των γονέων στην αστυνομία, ωστόσο ακόμα δεν έχουν βρεθεί αξιόπιστα στοιχεία για την πιθανή τοποθεσία των παιδιών. Υπάρχει μόνο ένας ύποπτος και μία διεύθυνση. Μπορείς να βρεις που βρίσκονται τα παιδιά σε λιγότερο από μια ώρα και να αποδράσεις; Βαθμός δυσκολίας: 3/5

Διάρκεια παιχνιδιού: 60 λεπτά.
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 άτομα.
Ημέρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως και Παρασκευή.
 
Ανακάλυψε στο yellowday την προσφορά του AthensClue για συμμετοχή σε δωμάτιο απόδρασης για 70’ λεπτά!
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/12/2019.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 31/12/2019.
• H προσφορά αφορά κουπόνι 1 ατόμου για συμμετοχή σε παιχνίδι 3 έως 6 ατόμων, για 60’, σε δωμάτιο απόδρασης.
• Οι ημέρες εξυπηρέτησης (κατόπιν διαθεσιμότητας) είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
• Αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 έως 6 άτομα. Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη, για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.
• Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σου ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας, την ημέρα της εξαργύρωσης.
• Απαιτείται κράτηση online στο www.athensclue.gr ή τηλεφωνικά στα 210 7212018 (Athens Clue 1).
 
Το AthensClue είναι η ελληνική εταιρεία που από το 2013 άλλαξε τον τρόπο ψυχαγωγίας στην Αθήνα φέρνοντας για πρώτη φορά τα δωμάτια απόδρασης στην Ελλάδα. Οι 2 ελληνικές σχεδιαστικές ομάδες , έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν διαφορετικά δωμάτια απόδρασης που αποτελούν πρόκληση για κάθε παίκτη. Λίγο αργότερα, το 2014 με την δημιουργία του Citiclue (citiclue.com),έγινε και η πρώτη ελληνική εταιρεία που επεκτάθηκε στο εξωτερικό, μεταφέροντας αυτή τη μοναδική εμπειρία και σε άλλες χώρες.
Αφέσου σε έναν διαδραστικό κόσμο μυστηρίου γεμάτο περιπέτεια, γρίφους και μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις. Ξεκλείδωσε όλα τα μυστικά σε ένα παιχνίδι όπου μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και εξασφαλίστε μια θέση στη λίστα με τους καλύτερους του είδους.
Δοκίμασε τις ικανότητες σου και μπες σε ρόλους και σενάρια όπου η αδρεναλίνη και ο ενθουσιασμός είναι αναπόσπαστα κομμάτια. Παρασύρσου στους λαβυρίνθους της περιπέτειας, ενώνοντας τα κομμάτια της κάθε ιστορίας και ετοιμάσου να συγκρουστείς με τον χρόνο και τον εαυτό σου ακόμα και όταν η απόδραση φαντάζει δύσκολη έως ακατόρθωτη.
Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και εσύ κάτι πέρα από τα τετριμμένα και να αφήσεις την εμπειρία του AthensClue να σε κατακτήσει.

Website: www.athensclue.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Είπαν για τον συνεργάτη μας AthensClue

Σύμφωνα με 328 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 42%

Συμμετοχή σε δωμάτιο απόδρασης 3-6 ατόμων 60’

Μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού

AthensClue

13 €
Αρχική τιμή κουπονιού
7,50 €
Πληρωμή με κάρτα
3.750
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αθήνα
Διοχάρους 11 , 11528 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2107212018

Μοιράσου την προσφορά