Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Αιματολογικός έλεγχος αντισωμάτων για COVID -19,  με δυνατότητα κατ’οίκον αιμοληψίας (με επιπλέον χρέωση*) στα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής- Genelabs.

Πραγματοποίησε αιματολογική εξέταση αντισωμάτων για SARS-CoV-2 στα Genelabs και μάθε τα αποτελέσματα μέσα σε 4-5 ώρες.
Οι αιματολογικές εξετάσεις για τον έλεγχο αντισωμάτων γίνονται με την επιστημονική σφραγίδα της καταξιωμένης Γαλλικής εταιρείας biomerieux. H biomerieux θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή επιστημονικά άρτιων και καινοτόμων λύσεων στην προληπτική ιατρική και αποτελεί μια εκ των τριών εταιρειών που προχώρησαν στην έκδοση τεστ αποκλειστικά για αντισώματα COVID -19 και με ποσοστό ευαισθησίας πάνω από 98%.

Για την αιματολογική εξέταση δεν απαιτείται προετοιμασία, αλλά είναι απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 210 6444230.

* Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs παρέχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τον αιματολογικό έλεγχο αντισωμάτων για COVID -19 από την άνεση του σπιτιού σου. Η κατ’οίκον αιμοληψία πραγματοποιείταιαπό ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, που τηρεί τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας, συμβατά με τους τελευταίους ποιοτικούς ελέγχους. Η υπηρεσία καλύπτει ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Αθηναιών, την Βόρεια Αθήνα, την Δυτική και την Νότια, κατόπιν πρότερης συνεννόησης. Η κατ’οίκον αιμοληψία επιβαρύνεται, επιπλέον της yellowday προσφοράς, με 15€ και πληρώνεται απευθείας στο προσωπικό που θα πραγματοποιήσει τη λήψη. Η επιβάρυνση των 15€ ισχύει για την εξυπηρέτηση ενός μόνο κουπονιού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις, τηλεφώνησε στα 210 6444730, 210 6444230.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2020.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 31/10/2020.
• H προσφορά αφορά μία αιματολογική εξέταση για έλεγχο αντισωμάτων για COVID-19.
• Για την αιματολογική εξέταση δεν απαιτείται προετοιμασία και είναι απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού.
• Υπάρχει δυνατότητα αιμοληψίας κατ’οίκον με επιπλέον χρέωση 15€ (πληρωτέα στο προσωπικό των Εργαστηρίων της Γονιδιωματικής-Genelabs). Η επιβάρυνση των 15€ ισχύει για την εξυπηρέτηση ενός μόνο κουπονιού.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις ραντεβού, τηλεφώνησε στο 210 6444230.
Η εταιρεία Γονιδιωματική - Genelabs ιδρύθηκε για να παρέχει υπηρεσίες στον χώρο της Βιοπαθολογίας και της Μοριακής Διαγνωστικής, με διαγνωστικά μέσα της σύγχρονης βιοτεχνολογίας. Διαθέτει εργαστήρια εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, διασφαλίζοντας την επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε βιολογικού υλικού και την εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές. Το Εργαστήριο, εκτός από διαγνωστικές εξετάσεις που παρέχει στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Website: www.genelabs.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: Γονιδιωματική Genelabs Α.Ε.

Είπαν για τον συνεργάτη μας Genelabs

Σύμφωνα με 63 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 43%

Test αντισωμάτων COVID -19

Αιματολογικός έλεγχος

Genelabs

80 €
Αρχική τιμή κουπονιού
45 €
Πληρωμή με κάρτα
22.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Πλατεία Μαβίλη
Παστέρ 15 , 11521 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2106444230

Μοιράσου την προσφορά