Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Δίμηνο πρόγραμμα διατροφής εξ αποστάσεως με συνολικά 4 συνεδρίες με τον Διαιτολόγο -Διατροφολόγο A. Παπαλαζάρου.

Τρέχεις με τη δουλειά και δεν έχεις χρόνο να επισκεφθείς τον διαιτολόγο; Έχεις μετακομίσει και δεν θέλεις να χάσεις την επαφή μαζί του; Βρίσκεσαι σε ένα απομακρυσμένο μέρος που δεν υπάρχει κάποιος διατροφολόγος; H διαδικτυακή εξ αποστάσεως παρακολούθηση (μέσω skype ή αντίστοιχων πλατφορμών) σου δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσεις την επικοινωνία με τον διαιτολόγο σου, και μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον Έλεγχο Βάρους. Η τεχνολογία, σήμερα, επιτρέπει την εξ αποστάσεως παρακολούθηση με μεγάλη ευκολία.
Στην πραγματικότητα, το ραντεβού πραγματοποιείται μέσω skype ή της ειδικής πλατφόρμας παρακολούθησης του γραφείου, ενώ πληροφορίες, παρουσιάσεις έντυπα και όλα τα υλικά ή μέσα, που μπορεί να χρειαστούν, αποστέλλονται μέσω mail ή μέσω της πλατφόρμας. Δεν υπάρχει διαφορά από την παρακολούθηση στο γραφείο.
Η προσφορά αφορά 4 συνεδρίες (1 ανά 15 ημέρες) για διάρκεια 2 μηνών και κάθε συνεδρία περιλαμβάνει:
1. Λήψη πλήρους διατροφικού ιστορικού (μόνο στο πρώτο ραντεβού)
2. Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής 
3. Υγιεινές συνταγές
4. Συνεδρία τροποποίησης Συμπεριφοράς
5. Συνεχής υποστήριξη μέσω e-mail / skype / facebook
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/01/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 28/02/2018.
• H προσφορά αφορά ένα δίμηνο πρόγραμμα διατροφής εξ αποστάσεως με 4 συνολικά συνεδρίες με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου.
• Κάθε συνεδρία γίνεται μέσω του skype ή της ειδικής πλατφόρμας παρακολούθησης του γραφείου και περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους διατροφικού ιστορικού, εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, υγιεινές συνταγές, συνεδρία τροποποίησης συμπεριφοράς, συνεχή υποστήριξη μέσω e-mail / skype / facebook.
• Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια θέλεις και να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε στο 210 3640036.


 
Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Το 1993-94 σπούδασε στο King’s College του πανεπιστημίου του Λονδίνου αποκτώντας το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην κατεύθυνση Human Nutrition. Το 2001-2003 απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αθλητική Διατροφή από το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Τον Σεπτέμβριο του 2011 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στο ίδιο Τμήμα με αντικείμενο την επίδραση ενός μοντέλου τροποποίησης συμπεριφοράς σε ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία. Είναι Πρόεδρος της επιστημονικής εταιρίας "Η Διατροφη του Παιδιου". Από το 1996 λειτουργεί το διαιτολογικό του γραφείο στo Κολωνακι (Αναγνωστοπούλου 37, Αθήνα 10673).

Website: www.apapalazarou.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: Α.ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ & ΣΥΝ/ΤΕΣ Ο.Ε.

Είπαν για τον συνεργάτη μας A.Παπαλαζάρου

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 25%

Δίμηνο πρόγραμμα διατροφής εξ αποστάσεως

Με συνολικά 4 συνεδρίες

A.Παπαλαζάρου

160 €
Αρχική τιμή κουπονιού
120 €
Πληρωμή με κάρτα
60.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
www.apapalazarou.gr . , 2103640036 , Αθήνα Κέντρο

Μοιράσου την προσφορά