Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

FAQs

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί είναι διαφορετικό το yellowday;

Γιατί σου προσφέρει:
  • Πολύ καλύτερες τιμές για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα βρεις εδώ. Μάλιστα, εάν πληρώσεις με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη!
  • Τις καλύτερες προσφορές κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι!
  • Προτάσεις που ταιριάζουν στο προφίλ και τις προτιμήσεις σου.
  • Επιβράβευση για κάθε σου αγορά.
  • Ανταμοιβή με points και συμμετοχή σε leaderboards και κληρώσεις για δώρα.

Για να βλέπω τις προσφορές, πρέπει να έχω κάνει εγγραφή στο yellowday;

Όχι. Η εγγραφή στο yellowday είναι απαραίτητη μόνο για να κάνεις αγορές.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στο yellowday;

Είναι δωρεάν! Δεν υπάρχει συνδρομή ή άλλη χρέωση.

Πώς μπορώ να κάνω αγορές;
  1. Βρες την προσφορά που σου αρέσει.
  2. Πλήρωσε με την κάρτα σου – πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη.
Κάνε εγγραφή στο yellowday και ξεκίνα τις αγορές σου!

Ποιες κάρτες μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Όποια πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα θέλεις, οποιασδήποτε τράπεζας.
Μην ξεχνάς ότι η τιμή όλων των προσφορών στο yellowday είναι ακόμα χαμηλότερη, όταν χρησιμοποιείς οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ. Αν δεν έχεις κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείς να εκδώσεις online εύκολα και γρήγορα μια προπληρωμένη κάρτα, πατώντας εδώ.

Πώς ξέρω ότι ολοκληρώθηκε η αγορά μου;

Λαμβάνεις αμέσως με email το κουπόνι σου με τα στοιχεία της προσφοράς που μόλις αγόρασες! Θα το βρεις επίσης στα Ενεργά Κουπόνια στο προφίλ σου.

Πότε μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι μου;

Αμέσως, μόλις κάνεις την αγορά σου!
Στο yellowday δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, εκτός αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στους όρους της προσφοράς (π.χ. σε εστιατόρια και ξενοδοχεία προτείνεται να επικοινωνήσεις προηγουμένως μαζί τους για δεις τη διαθεσιμότητά τους).

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι μου;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το δείξεις στο συνεργάτη μας! Η εξαργύρωση γίνεται με τον κωδικό κουπονιού ή με το QR code που εμφανίζεται πάνω στο κουπόνι. Γι’ αυτό μπορείς απλά να του το δείξεις από την οθόνη του κινητού σου ή να το έχεις εκτυπώσει.

Πώς θα εμφανιστεί στο λογαριασμό της κάρτας μου η αγορά που έκανα στο yellowday;

Με την περιγραφή «yellowday» και το ποσό που έχει χρεωθεί η κάρτα σου.

Μπορώ να χαρίσω σε κάποιον την προσφορά που αγόρασα;

Φυσικά! Απλά στείλε το κουπόνι της προσφοράς σε αυτόν που θέλεις να τη χαρίσεις και εκείνος/η μπορεί να το εξαργυρώσει.

Μέχρι πότε μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι που αγόρασα;

Η ημερομηνία λήξης του κουπονιού αναγράφεται πάνω στο κουπόνι και στους όρους κάθε προσφοράς. Όταν πλησιάζει η λήξη του κουπονιού και δεν έχει εξαργυρωθεί, σε ειδοποιούμε με email και notifications.

Πώς ενημερώνομαι για νέες προσφορές και ευκαιρίες που μου ταιριάζουν;

Από το newsletter του yellowday και τις ενημερώσεις που στέλνουμε στο κινητό σου.

Πώς εγγράφομαι στο newsletter του yellowday;

Με την εγγραφή σου στο yellowday λαμβάνεις αυτόματα newsletter. Σε περίπτωση που επιθυμείς να σταματήσεις να το λαμβάνεις μπορείς να το απενεργοποιήσεις απευθείας από το newsletter ή αν θες επανεκκινήσεις την αποστολή του μπορείς να μας μας το ζητήσεις με email στο support@yellowday.gr

Μπορώ να ακυρώσω την προσφορά που αγόρασα;

Ναι, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από τη μέρα της αγοράς, αρκεί βέβαια να μην έχεις εξαργυρώσει το κουπόνι σου. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα αιτήματος υπαναχώρησης και στείλε τη μας με email στο support@yellowday.gr

Έχω πρόβλημα με το προϊόν ή την υπηρεσία που αγόρασα. Τι να κάνω;

Στο yellowday επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τις προσφορές και τους συνεργάτες μας, με βάση την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους! Εάν παρόλ’ αυτά έχεις κάποιο πρόβλημα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το συνεργάτη μας που προσφέρει το προϊόν ή την υπηρεσία. Θα βρεις τα στοιχεία του πάνω στο κουπόνι.
Αν και πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα, η ομάδα του yellowday είναι πάντα στη διάθεσή σου. Τηλεφώνησέ μας στο 210 389 88 80 ή στείλε μας email στο support@yellowday.gr

Θα πάρω απόδειξη για το ποσό που πλήρωσα;

Ναι. Θα σου εκδώσει απόδειξη ο συνεργάτης μας, όταν εξαργυρώσεις το κουπόνι σου. Η απόδειξή σου θα έχει όλα τα στοιχεία της συναλλαγής και το ποσό που χρεώθηκε η κάρτα σου.

Μπορείτε να μου στείλετε το προϊόν που αγόρασα;

Εάν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, θα το δεις στους όρους της προσφοράς.

Πώς μπορώ να αξιολογήσω έναν συνεργάτη του yellowday;

Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού θα μπορείς να αξιολογείς και να μοιράζεσαι τη γνώμη σου για το συνεργάτη του yellowday.
Θέλουμε να μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας γιατί έτσι βοηθάς τους άλλους χρήστες και τους συνεργάτες μας και επιπλέον, κερδίζεις points!


points points
Τι είναι τα points;

Είναι πόντοι που κάνουν πιο διασκεδαστική την επαφή σου με το yellowday!

Πώς κερδίζω points;

Με όλες τις ενέργειές σου στο yellowday! Από την πλοήγησή σου και την εγγραφή σου, μέχρι τη δημιουργία του προφίλ σου και τη συμμετοχή σου σε έρευνες. Όσο πιο δραστήριος είσαι, τόσο περισσότερα points κερδίζεις!

Πώς χρησιμοποιώ τα points;

Συμμετέχεις σε leaderboards και αν κατακτήσεις μία από τις 3 πρώτες θέσεις κερδίζεις δώρα από το yellowday κάθε μήνα! Τα points δεν έχουν χρηματική αξία και δεν εξαργυρώνονται σε αγορές.


 yellows
Τι είναι τα yellows;

Τα yellows είναι επιβράβευσή σου από το yellowday για τις αγορές σου και την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στα leaderboards!

Πώς κερδίζω yellows;

Για κάθε 1€ που χρεώνεται η κάρτα σου για τις αγορές σου στο yellowday, κερδίζεις 1 yellow. Με την εξαργύρωση του κουπονιού σου, τα yellows αυτά εμφανίζονται στο προφίλ σου! Επιπλέον, κερδίζεις yellows κατακτώντας 1 από τις τρεις πρώτες θέσεις στα leaderboards!

Πώς χρησιμοποιώ τα yellows;

Σε αποκλειστικές εμπειρίες που έχει εξασφαλίσει το yellowday για σένα. Εξαργυρώνεις τα yellows που έχεις κερδίσει για να ζήσεις τις μοναδικές εμπειρίες του yellowday.

Λήγουν τα yellows μου και πότε;

Τα yellows σου ισχύουν για 2 χρόνια από τη μέρα που τα απέκτησες. Όταν τα yellows που έχεις διαθέσιμα πλησιάζουν στη λήξη τους, σε ειδοποιούμε με email.


Badges Badges
Τι είναι τα badges;

Τα badges είναι τα έπαθλα του yellowday για τις αγορές και άλλες σου ενέργειες στο yellowday!

Πώς ξεκλειδώνω badges;

Με τις αγορές σου στο yellowday ξεκλειδώνεις τα badges του yellowday.

Πώς χρησιμοποιώ τα badges;

Τα badges σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις αποκλειστικές εμπειρίες του yellowday και να τις αποκτήσεις εντελώς δωρεάν εξαργυρώνοντας yellows.


Εμπειρίες
Πώς μπορώ να επιλέξω μια εμπειρία που με ενδιαφέρει;

Στην κατηγορία «Εξαργύρωση yellows» θα βρεις όλες τις αποκλειστικές εμπειρίες του yellowday. Για όσες εμπειρίες έχεις συγκεντρώσει τα απαιτούμενα yellows και badges, το κουμπί «το θέλω» θα είναι ενεργοποιημένο. Πάτησέ το, συμπλήρωσε τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και ζήσε μια μοναδική εμπειρία!

Πότε θα πραγματοποιηθεί η εμπειρία που επέλεξα;

Μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες ένας εκπρόσωπος της ομάδας υποστήριξης του yellowday θα σε καλέσει στο τηλέφωνο που δήλωσες για να κανονίσετε την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της εμπειρίας.

Οι εμπειρίες έχουν ημερομηνία λήξης;

Οι εμπειρίες δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Ενδέχεται όμως για κάποιες εμπειρίες να υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Γι’ αυτό το λόγο, σου συνιστούμε να πραγματοποιήσεις άμεσα την εμπειρία που επέλεξες.

Πότε αφαιρούνται τα yellows από το προφίλ μου;

Τα yellows αφαιρούνται από το προφίλ σου μετά την επικοινωνία σου με τον εκπρόσωπο της ομάδας υποστήριξης του yellowday και τον ορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησης της εμπειρίας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί η εμπειρία, τα yellows θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου.


Ασφάλεια Συναλλαγών
Μπορώ να αγοράζω με ασφάλεια στο yellowday;

Οι συναλλαγές πληρωμών διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς πλατφόρμας διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς ΑΕ και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφάλειας αυτής (ιδίως κρυπτογράφηση με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit TLS (Τransport Layer Security) έλεγχος του τριψήφιου κωδικού επαλήθευσης, υπηρεσίες Verified by Visa και Mastercard Secure Code, εφόσον οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται και από την εκδότρια την κάρτα τράπεζα), έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών και το απόρρητο των πληροφοριών που σχετίζονται με τις συναλλαγές και τα προσωπικά στοιχεία των Χρηστών.

Προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία στο yellowday ή παραχωρούνται σε τρίτους;

Τα στοιχεία που καταχωρείς στο yellowday μεταφέρονται κρυπτογραφημένα και καταχωρούνται με απόλυτη ασφάλεια. Κάθε συνεργάτης μας λαμβάνει μόνο εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να εξαργυρώσει το κουπόνι σου.