Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι έκπτωσης 57% για τσάντες παραλίας Terra Nation™, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr.

Τσάντες παραλίας, σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και μεγεθών, που μετατρέπουν τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης στην παραλία, σε μια κομψή, διασκεδαστική δραστηριότητα. Όλες οι τσάντες παραλίας είναι σχεδιασμένες για να είναι λειτουργικές και κομψές, με χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους χρήστες αποτελεσματικές λύσεις τόσο για την μεταφορά αντικειμένων, όσο και κατά την παραμονή τους στην παραλία.

Κάνε τώρα τις αγορές σου και ανακάλυψε την τσάντα θάλασσας Terra Nation™, που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες.

Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε ανάμεσα σε τσάντες παραλίας Terra Nation και πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.

Αναζήτησε στο yellowday και άλλες προσφορές από Terra Nation™


 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/08/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 07/09/2017.
• H προσφορά αφορά ένα κουπόνι αξίας 70€ για αγορά τσάντας παραλίας Terra Nation.
• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα (1) κουπόνι ανά συναλλαγή. Αν προκύψει διαφορά μετά την εξαργύρωση του κουπονιού, εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία από όπου κάνετε την αγορά.
• Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε ανάμεσα σε τσάντες και τσαντάκια παραλίας Terra Nation και πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.
• Το παρόν κουπόνι γίνεται δεκτό αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr και αποκλειστικά για την κατηγορία τσάντες παραλίας και εργαλεία μεταφοράς, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
• Η προσφορά δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που τυχόν διενεργούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 22950 23111.
 
Η μάρκα Terra Nation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.
Χτίζοντας στην εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα.
Στόχος της Terra Nation είναι να παρέχει εξοπλισμό, που να επιτρέπει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα: τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση από εκεί.

Website: www.terra-nation.com
                 www.terranationshop.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: RESOUL ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΕ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Terra Nation™

Σύμφωνα με 14 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 57%

Έκπτωση 57% για τσάντες παραλίας Terra Nation™

Κομψότητα & λειτουργικότητα

Terra Nation™

70 €
Αρχική τιμή κουπονιού
30 €
Πληρωμή με κάρτα
15.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αφίδναι
Λεωφόρος Τυρταίου , 19014 , Αφίδνες
Τηλ.: 2295023111

Μοιράσου την προσφορά