Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι αξίας 67,99€ για ομπρέλα παραλίας Terra Nation™ με έκπτωση 41%, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr.

Ελαφριές και πρακτικές ομπρέλες θάλασσας, με καινοτόμα χαρακτηριστικά που παρέχουν άνεση και 98% UV αντηλιακή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (UPF 50+). Με ορθοστάτες από ελαφρύ αλουμίνιο για εύκολη μεταφορά, ύφασμα με επίστρωση για προστασία από τον ήλιο και μηχανισμό ανάκλισης.
Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται πασαλάκια και σχοινάκια για μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ διατίθενται σε σάκο μεταφοράς με πρακτικό φερμουάρ και ιμάντες ώμου.
Κάνε τώρα τις αγορές σου και ανακάλυψε την ομπρέλα Terra Nation™ που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες.

Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε την ομπρέλα σου και, πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.

Αναζήτησε στο yellowday και άλλες προσφορές της Terra Nation™
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/08/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 07/09/2017.
• H προσφορά αφορά ένα κουπόνι αξίας 67,99€ για ομπρέλα παραλίας Terra Nation™.
• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα (1) κουπόνι ανά συναλλαγή. Αν προκύψει διαφορά μετά την εξαργύρωση του κουπονιού, εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία από όπου κάνετε την αγορά.
• Το παρόν κουπόνι γίνεται δεκτό αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr και αποκλειστικά για την κατηγορία Σκίαστρα | Ομπρέλες, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
• Η προσφορά δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που τυχόν διενεργούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr.
• Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε ανάμεσα σε ομπρέλες παραλίας Terra Nation™ και,πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 22950 23111.

 
Η μάρκα Terra Nation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.
Χτίζοντας στην εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα.
Στόχος της Terra Nation είναι να παρέχει εξοπλισμό, που να επιτρέπει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα: τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση από εκεί.

Website: www.terra-nation.com
                 www.terranationshop.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: RESOUL ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΕ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Terra Nation™

Σύμφωνα με 14 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 41%

Κουπόνι για ομπρέλα παραλίας Terra Nation™

Βέλτιστη προστασία από τον ήλιο

Terra Nation™

67,99 €
Αρχική τιμή κουπονιού
40 €
Πληρωμή με κάρτα
20.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αφίδναι
Λεωφόρος Τυρταίου , 19014 , Αφίδνες
Τηλ.: 2295023111

Μοιράσου την προσφορά