Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Ημερήσιο premium βραχιόλι για 1 άτομο (ανεξάρτητου ηλικίας), από το Adventure Park.

Είσαι περιπετειώδης τύπος; Zήσε την απόλυτη περιπέτεια στο Adventure Park!

Απόλαυσε 3 ώρες εναέριων διαδρομών (zip line) και κάνε ξανά και ξανά όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πάρκου (τοξοβολία, bungee τραμπολίνο & operation tarantula), είτε είσαι παιδί είτε… νιώθεις παιδί! Επίσης ξεδίψασε από το ατελείωτο παιχνίδι με 5 προϊόντα (πόσιμα) από το bar.

To ημερήσιο Premium βραχιόλι θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες διασκέδασης! Γίνε ο Ρομπέν των Δασών με τις επιδόσεις σου στην τοξοβολία, κάνε τον superman στο Bungee Tramboline, βγες αλώβητος από το operation tarantula και, φυσικά, σκαρφάλωσε στη δεντροπολιτεία, βρες την ομάδα* που ανήκεις στο Zip line και διέπρεψε!

Μόνο, θυμήσου ότι…
• Μετά το παιχνίδι μπορείς να συνεχίσεις τη βόλτα σου στον υπέροχο χώρο του πάρκου και να απολαύσεις τη φύση για όλη τη διάρκεια της ημέρας
• Οι μικροί adventurers θα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από έναν ενήλικα
• Τελειώνοντας κάθε δραστηριότητα του πάρκου (τοξοβολία, bungee τραμπολίνο ή operation tarantula) θα πρέπει να περιμένεις και πάλι στη σειρά

* Σκιουράκια (3-7 ετών – Mini επίπεδο), Αλεπούδες (7-11 ετών – Εύκολο επίπεδο), Λύκοι (11-14 ετών – Μέτριο επίπεδο), Αετοί (14+ ετών – Δύσκολο επίπεδο)
Η αγορά του εισιτηρίου συνεπάγεται και αποδοχή του κανονισμού ασφαλείας και λειτουργίας του πάρκου.
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/05/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 30/06/2018.
• Η προσφορά αφορά 1 ημερήσιο Premium βραχιόλι για 1 άτομο (ανεξάρτητου ηλικίας) το οποίο περιλαμβάνει 3 ώρες Zip line, απεριόριστη συμμετοχή στα υπόλοιπα παιχνίδια του πάρκου (τοξοβολία, bungee τραμπολίνο & operation tarantula) και 5 προϊόντα (πόσιμα) από το bar.
• Κάθε Premium βραχιόλι είναι αυστηρά προσωπικό όπως και η χρήση των δραστηριοτήτων του και είναι μη μεταβιβάσιμο. Επίσης ισχύει μόνο για την ημέρα αγοράς του.
• Το πάρκο λειτουργεί καθημερινά (από τις 10 π.μ. έως τη δύση του ηλίου) και είναι ανοιχτό όλες τις αργίες.
• Σε περίπτωση απαγορευτικών καιρικών συνθηκών (βροχή, χιόνι) το πάρκο παραμένει κλειστό.
• Η αγορά του κουπονιού συνεπάγεται και αποδοχή του κανονισμού ασφαλείας και λειτουργίας του πάρκου.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για τη μετεωρολογική πρόβλεψη της ημέρας που επιθυμείς να το επισκεφθείς, τηλεφώνησε στα 22950 98335 & 694 7905699.

 
"Δυο βήματα" από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το Adventure Park υπόσχεται ώρες δράσης και για όσους δεν έχουν διαρκώς την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν τα τείχη της πόλης για περισσότερο από μία ημέρα.

Το Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Οι επισκέπτες επιλέγουν να «πετάξουν» από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρων με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Οι δοκιμασίες του Adventure Park είναι ”προσιτές” σε όλους , μικρούς - μεγάλους, τολμηρούς και... λιγότερο τολμηρούς, αφού πρόκειται για διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη.

Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από υποχρεωτική εκπαίδευση ακόμα και για την πλέον εύκολη διαδρομή, πριν ξεκινήσουν.
Δε χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος, ειδήμων στην αναρρίχηση ή λάτρης των extreme sports, αφού οι διαδρομές του είναι για όλους! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον κανονισμό ασφαλείας και λειτουργίας, καθώς και τις οδηγίες του εξειδικευμένου προσωπικού του πάρκου, στην υποχρεωτική εκπαίδευση που προηγείται.

Το Adventure park αποτελεί μια νέα δραστηριότητα που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Ανταποκρίνεται σε ένα τρόπο ζωής με έντονη ψυχαγωγία και σε μία τάση επιστροφής στη φύση δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περιβαντολογική εκπαίδευση και δράση

Website: http://www.adventure-park.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ADVENTURE PARK ΠΑΡΚΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ Α.Ε.
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Adventure Park

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 20%

Premium day pass για 1 άτομο

Για παιδιά ή για όσους νιώθουν παιδιά

Adventure Park

45 €
Αρχική τιμή κουπονιού
36 €
Πληρωμή με κάρτα
18.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Μαλακάσα
Επαρχιακή Οδός Μαλακάσας-Μαρκόπουλου . , 19011 , Μαλακάσα
Τηλ.: 2295098335

Μοιράσου την προσφορά