Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

1 εισιτήριο + 1 εισιτήριο δώρο για τη Θεατρική παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» στο Θέατρο της Ημέρας, για όλες τις παραστάσεις, από τον Θίασο Πορεία.

Ώρα για θέατρο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός! Απόλαυσε την παιδική θεατρική παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» κάθε Σάββατο μόνο με 8€!

Ένα παιδαγωγικό λογοτεχνικό παραμύθι για τα συναισθήματα, «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης» από τον βραβευμένο συγγραφέα Θανάση Σάλτα, για μικρούς και μεγάλους, που τιμήθηκε με Α’ Πανελλήνιο Βραβείο Παραμυθιού (Σικελιανά 2013), βασισμένο στη συναισθηματική νοημοσύνη, με πλούσιο λεξιλόγιο, με παραμυθένια μουσική, σημαντικές έννοιες και διδάγματα για παιδιά, που του προσδίδουν μοναδική παιδαγωγική και μορφωτική αξία.
Σε ένα μαγικό περιβόλι η Χαρά και η Λύπη μας ταξιδεύουν στον πλούσιο κόσμο των συναισθημάτων.

Το παραμύθι διδάσκεται ήδη σε όλα τα σχολεία μέσα από τις εγκεκριμένες δράσεις του Βιωματικού Σχολείου από το Υπουργείο Παιδείας.
Ο συγγραφέας και η βραβευμένη σκηνοθέτης Ιωάννα Μαστοράκη έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις θεατρικές παραστάσεις τους από κριτικό παραστάσεων της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών - Θεατρικά Βραβεία Κάρολος Κουν και Ευρωπαϊκά Βραβεία Θεάτρου – Χορού.

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 17:00 από 9 Νοεμβρίου έως 28 Δεκεμβρίου 2019

Συντελεστές:
Κείμενο-Στίχοι τραγουδιών: Θανάσης Σάλτας
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μαστοράκη
Μουσική: Χρυσάνθη Οικονομάκη
Επιμέλεια Αφίσας-Φωτογραφίες-Τρέιλερ: Παναγιώτης Χριστοφιλέας
Παραγωγή: Θίασος Πορεία
Eρμηνεύουν: Ιωάννα Μαστοράκη Eύη Βασιλάκου, Τέρρυ Φατσή
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 28/12/2019.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 28/12/2019.
• Η προσφορά αφορά 2 εισιτήρια για την παιδική παράσταση «Το Περιβόλι της Χαράς και της Λύπης», στο Θέατρο της Ημέρας, για όλες τις παραστάσεις.
• Απαιτείται κράτηση πριν την παράσταση στο τηλέφωνο 6946309618, κατά την οποία θα πρέπει να ενημερώσεις τον συνεργάτη του yellowday για το κουπόνι σου.
• Η εξαργύρωση του κουπονιού σου μπορεί να γίνει με την επίδειξή του στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης ή την αποστολή του στο email thiasosporeia@hotmail.com μετά την κράτηση, αλλά το αργότερο μία μέρα πριν την παράσταση.
• Η παραλαβή των εισιτηρίων σου γίνεται αποκλειστικά στο ταμείο του θεάτρου.
Ο Θίασος Πορεία δημιουργήθηκε με σκοπό να προάγει σύγχρονα θεατρικά έργα και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα.
Οι παραστάσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενά του χαρακτηρίζονται από την υψηλή καλλιτεχνική αισθητική, την ποιότητα και την αμεσότητα στον θεατή.
Εστιάζει σε πρωτότυπα έργα σύγχρονων συγγραφέων που χαρακτηρίζονται για την υψηλή λογοτεχνική και συναισθηματική τους αξία και από τα διαχρονικά ανθρωποκεντρικά νοήματά τους.

Facebook: https://www.facebook.com/thiasosporeia/

Επωνυμία Επιχείρησης: ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΚΕ


  

Είπαν για τον συνεργάτη μας Θίασος Πορεία

Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 50%

Το Περιβόλι της Χαράς & της Λύπης|1+1 εισιτήρια

Ένα παιδαγωγικό λογοτεχνικό παραμύθι για τα συναισθήματα

Θίασος Πορεία

16 €
Αρχική τιμή κουπονιού
8 €
Πληρωμή με κάρτα
4.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Θέατρο της Ημέρας
Νικ. Γεννηματά 20 , 11524 , Αμπελόκηποι Αθηνών

Μοιράσου την προσφορά