Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

2 κουτιά (40 ημερήσιοι φακοί σε κάθε κουτί) Biotrue OneDay της Bausch and Lomb, από τα καταστήματα Οπτικών και Φακών Επαφής Ορθοοπτική.

Τέρμα ο καθημερινός καθαρισμός, η αποθήκευση και η φροντίδα.
Φόρεσέ τους για μία ημέρα και μετά πέταξέ τους!

Οι φακοί επαφής Biotrue OneDay της Bausch and Lomb είναι εύκολοι στη χρήση και αποτελούν την ιδανική λύση γιατί διαθέτουν:
• Υλικό: Σχεδιασμένοι να λειτουργούν όπως και το μάτι, παρέχοντας άνετη και ξεκούραστη όραση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
• Εξωτερική επιφάνεια φακού: Σχεδιασμένη ώστε να μιμείται τη λιπιδική στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ, ώστε να εμποδίζει την αφυδάτωση και να προσφέρει κορυφαία άνετη όραση.
• Περιεκτικότητα νερού: Διαθέτει την ίδια περιεκτικότητα σε νερό με τον κερατοειδή, 78%, για να προσφέρει απίστευτη άνεση.
• Μεταβίβαση οξυγόνου: Παρέχει τα επίπεδα οξυγόνου που χρειάζεται το ανοικτό μάτι, για να διατηρούνται τα μάτια υγιή και χωρίς να παρουσιάζουν φαινόμενα ερυθρότητας.

Διαθεσιμότητα μόνο σε μυωπικούς βαθμούς από -1,00 έως και -9,00. Τα βήματα αύξησης των βαθμών είναι 0,25D έως -6,00D. Από -6,00D έως -9,00D τα βήματα είναι -0.50D.

Ανακάλυψε στο yellowday την προσφορά της Ορθοοπτικής για 2 κουτιά Soflens Comfort & υγρό Biotrue.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2020.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 31/10/2020.
• H προσφορά αφορά 2 κουτιά (40 ημερήσιοι φακοί σε κάθε κουτί) Biotrue OneDay της Bausch and Lomb.
• Η προσφορά αφορά μόνο μυωπικούς φακούς επαφής.
• Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά.
• Η προσφορά ισχύει και για τα 3 καταστήματα.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 6646549.
 
Τα καταστήματα Οπτικών και Φακών Επαφής Ορθοοπτική ιδρύθηκαν το 1997 στην Παιανία Αττικής. Το 2001 δημιουργήθηκε το δεύτερο κατάστημα στα Γλυκά Νερά ( Κάντζα Παλλήνης) και αργότερα, το 2005, το τρίτο κατάστημα στις Αχαρνές Αττικής.

Σκοπός ήταν ο συνδυασμός του έμπειρου επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού με νέους επιστήμονες από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού.
Στα καταστήματά Ορθοοπτική γίνεται έλεγχος της όρασης από εξειδικευμένους οπτομέτρες, ενώ στο τμήμα των φακών επαφής γίνεται ενδελεχής έλεγχος ξηροφθαλμίας, καμπυλοτήτων κερατοειδούς και επισταμένη ενημέρωση για τη χρήση των φακών επαφής και τους κινδύνους από τη λαθεμένη χρήση τους.

Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brand της αγοράς, το κατάστημα Οπτικών και Φακών Επαφής Ορθοοπτική σου προσφέρει μία τεράστια γκάμα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο συνδυασμό χαμηλής τιμής & στυλ και με αδιαπραγμάτευτο συστατικό την πλήρη απορροφητικότητα των γυαλιών ηλίου και τη χρήση υλικών διεθνώς πιστοποιημένων για την αντιαλλεργική τους δράση θα βρεις σίγουρα ένα ζευγάρι γυαλιών που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου.

Email: orthooptiki2000@yahoo.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΪΝΑΣ

 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Ορθοοπτική

Σύμφωνα με 148 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 41%

80 ημερήσιοι φακοί Biotrue OneDay

2 κουτιά με 40 ζευγάρια

Ορθοοπτική

60 €
Αρχική τιμή κουπονιού
35 €
Πληρωμή με κάρτα
17.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Κάντζα Παλλήνης
Λεωφόρος Λαυρίου 21 , 15351 , Παλλήνη
Τηλ.: 2106658181

Παιανία
Βασιλέως Παύλου 1 , 19002 , Παιανία
Τηλ.: 2106646549

Αχαρνές
Λεωφόρος Αθηνών 4 , 13675 , Αχαρνές
Τηλ.: 2102444084

Μοιράσου την προσφορά