Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Δωροεπιταγή αξίας €50 από τον Όμιλο ΗΡΩΝ.

Εξαργύρωσε τη δωροεπιταγή σου στο 18 228 Εξυπηρέτηση Πελατών ΗΡΩΝ και δες τη μείωση στον επόμενο λογαριασμό σου!
 
• Η παρούσα δωροεπιταγή έχει ισχύ έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή της.
• Το παρόν αφορά 1 δωροεπιταγή αξίας €50. Η πίστωση του ποσού θα εμφανίζεται στον επόμενο Λογαριασμό Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ.
• Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται αποκλειστικά μέσω του 18228 (Εξυπηρέτηση Πελατών ΗΡΩΝ) και μόνο από πελάτη ΗΡΩΝ ή κατά την εγγραφή του στις υπηρεσίες ΗΡΩΝ.
• Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της, η δωροεπιταγή δεν αντικαθίσταται. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης, η δωροεπιταγή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη.
• Ισχύει για το Διασυνδεδεμένο Σύστημα Ηλεκτρικής Ενέργειας (Ν. 4001/2011) & την Κρήτη.
• Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 18 228.  
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στην Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Με έναρξη εργασιών ήδη από το 2000, διαθέτει πλέον την υποστήριξη τριών μεγάλων ενεργειακών Ομίλων.

Ο ΗΡΩΝ ιδρύθηκε από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς. Το 2009, εισέρχεται στη μετοχική σύνθεση η ENGIE (πρώην GDF Suez), ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2014, ολοκληρώνεται επιτυχώς η είσοδος και της QATAR PETROLEUM (μέσω της εταιρείας QPI GAS & POWER OPC.), μίας ακόμη παγκόσμιας ηγετικής δύναμης στον ενεργειακό χάρτη, στο μετοχικό κεφάλαιο του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής ΗΡΩΝ ΙΙ.
Ο ΗΡΩΝ είναι ο πρώτος ιδιωτικός Όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Κατασκεύασε και λειτουργεί επιτυχώς από το 2004, την πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα. Το 2009, ακολούθησε ένας δεύτερος σταθμός συνδυασμένου κύκλου στην ίδια θέση.
Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει ουσιαστικά στον Εθνικό Ενεργειακό Σχεδιασμό και Προγραμματισμό, οι σταθμοί του αποτελούν επιτομή της τεχνολογίας και η λειτουργία τους είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της αγοράς. Διαθέτοντας ισχυρή μετοχική και παραγωγική βάση, ο Όμιλος είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά και μακροχρόνια οφέλη στους πελάτες και στους συνεργάτες του.

Website: www.heron.gr

Είπαν για τον συνεργάτη μας ΗΡΩΝ

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις

Δωροεπιταγή αξίας €50

Δες τη μείωση στον επόμενο λογαριασμό σου

ΗΡΩΝ

25.000
Εξαργύρωση yellows
Απομένουν 3 κουπόνια

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
http://www.heron.gr/ . , 11526 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2130333000

Μοιράσου την προσφορά