Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Εκπτωτικό κουπόνι αξίας 25€ για καθαρισμό & φύλαξη χαλιού, από τον οίκο χαλιών Εφραίμογλου.

Οτιδήποτε αγαπημένο αξίζει μοναδική φροντίδα! Ο Οίκος Εφραίμογλου το γνωρίζει και για περισσότερα από 110 χρόνια φροντίζει για την περιποίηση κάθε χαλιού, αντιμετοπίζοντας το ξεχωριστά, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα συντήρησής του ανάλογα με τον τύπο κατασκευής του, το χρώμα και την σύνθεση του. 

Απόκτησε το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 25€ και εξασφάλισε την καλύτερη φροντίδα για τα αγαπημένα σου χαλιά! Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προκαταβολή και να αφαιρεθεί η αξία του από το συνολικό κόστος του καθαρισμού/ φύλαξης.
Με την αγορά του κουπονιού κερδίζεις:


• Επιπλέον 10% έκπτωση στο συνολικό κόστος του καθαρισμού
• Δωρεάν απολύμανση των χαλιών με τον καθαρισμό
• Έως 3 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 150€. 

Στον Οίκο Εφραίμογλου, ο καθαρισμός, η συντήρηση και η φύλαξη γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα που, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά. Συγκεκριμένα, η μικροβιολογική και βακτηριακή απολύμανση με κάθε καθαρισμό, απομακρύνει αποτελεσματικά μικρόβια, μύκητες, μυρωδιές και δυσοσμίες, ενώ η φυγοκέντριση εκμηδενίζει την παραμικρή πιθανότητα να ξεβάψουν τα πιο ευαίσθητα χρώματα. Για την ανανέωση των χαλιών γίνεται επανύφανση, επιδιόρθωση και carpet lifting, που αποκαθιστούν φθορές, τρύπες και επαναφέρουν τη ζωντάνια τους. Τέλος, για την προστασία τους γίνεται αδιαβροχοποίηση και δυσφλεγία, που προστατεύουν από υγρασία, λεκέδες και την εξάπλωση φωτιάς. Μετά από έναν ακόμα τελικό έλεγχο το χαλί σου τυλίγεται σωστά και μπαίνει στο προστατευτικό του κάλυμμα και φυλάσσεται κάτω από ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αέρα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της εταιρίας. 

Τιμές καθαρισμού (ενδεικτικές με φ.π.α.):
• Χειροποίητα χαλιά εισαγωγής: 11,40 €/ m2
• Χαλιά μηχανής και μοκέτες: 7,07 €/ m2
• Τύπου χειρός και saggy: 9,90 €/ m2

Δες περισσότερες πληροφορίες για την εξειδίκευση του οίκου χαλιών Εφραίμογλου στον καθαρισμό και στην φύλαξη εδώ.

*Ισχύει για χαλιά μεγαλύτερα ή ισα των 5m
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 30/06/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 31/07/2018.
• H προσφορά αφορά 1 εκπτωτικό κουπόνι των 25€ για καθαρισμό ή/και φύλαξη χαλιού.
• Με την αγορά του κουπονιού εξασφαλίζεις: επιπλέον 10% έκπτωση στο συνολικό κόστος του καθαρισμού, δωρεάν απολύμανση των χαλιών με τον καθαρισμό και έως 3 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 150€. 
• Για δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σου απαιτείται ελάχιστη παραγγελία καθαρισμού αξίας 45€. Επιπλέον χρέωση 20€ για παραλαβή από περιοχές υπολοίπου Αττικής. Δες εδώ .
• Η εξαργύρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει καθημερινά (10:00-14:00) εκτός Σαββάτου.
• Η προσφορά ισχύει για όλα τα καταστήματα.
• Για περισσότερες πληροφορίες και την τιμολογιακή πωλητική της εταιρίας, τηλεφώνησε στα 210 9643719 και 210 6534750.
Ο οίκος Εφραίμογλου, μέσα στη μεγάλη του ιστορία, έχει συνδέσει αδιαίρετα το όνομά του με την υψηλή ταπητουργία της Ανατολής μετατρέποντας τη “μυστικιστική” του σχέση με το χαλί, σε αίσθηση και γνώση, προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της.

Στα καταστήματα Εφραίμογλου θα γνωρίσετε μια τεράστια ποικιλία σε τύπους και ποιότητες χειροποίητων χαλιών, καθώς και πληθώρα σχεδίων, από χώρες με παράδοση στην ύφανση αυθεντικών χειροποίητων χαλιών, όπως την Περσία, την Ινδία, το Νεπάλ αλλά και από επώνυμους σχεδιαστές.

Επιπλέον τα καταστήματα Εφραίμογλου σας προσφέρουν καθαρισμό και συντήρηση που γίνονται σε κορυφαίες συνθήκες, με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο χέρι ή με σύγχρονα μηχανήματα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και απολύμανση των χαλιών και που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του προσωπικού, εγγυώνται την ιδιαίτερη περιποίηση κάθε χειροποίητου χαλιού με οικολογικά υλικά.

Website: www.efremoglou.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΑΠΗΤΩΝ ΑΕΒΕ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Εφραίμογλου

Σύμφωνα με 9 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 30%

Εκπτωτικό κουπόνι για καθαρισμό & φύλαξη χαλιού

Σύγχρονες μέθοδοι φροντίδας για κάθε τύπο

Εφραίμογλου

25 €
Αρχική τιμή κουπονιού
17,50 €
Πληρωμή με κάρτα
8.750
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Χολαργός
Λεωφόρος Μεσογείων 282 , 15562 , Χολαργός
Τηλ.: 2106534750

Ελληνικό
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 44 , 16777 , Ελληνικό
Τηλ.: 2109643719

Μοιράσου την προσφορά