Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, της Campingaz®από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elgreko-creations.gr.

Τώρα, οι μαγειρικές σου ανάγκες μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστές δημιουργικές εμπειρίες. Η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® μπορεί να σου προσφέρει πολλαπλές λύσεις χάρη στη δυνατότητα πολλών χρήσεων που διαθέτει, καθώς και στη μεγάλη ευκολία, σιγουριά, πρακτικότητα και ταχύτητα που παρέχει.
Για τις μικρές ή μεγάλες μαγειρικές σου δημιουργίες, από το καθημερινό ρόφημα μέχρι ξεχωριστές απολαύσεις υψηλής γαστρονομίας, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® αποτελεί μια πραγματική εστία δημιουργίας και μια ακόμη απόδειξη ότι η μάρκα Ελ Γκρέκο βρίσκεται … ένα βήμα πιο μπροστά.

Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, και πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/12/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 31/01/2018.
• H προσφορά αφορά μία Πολυεστία Ελ Γκρέκο®.
• Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elgreko-creations.gr και δε λειτουργεί συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.
• Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συνεργάτη για διαθεσιμότητα.
• Υπάρχει δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με επιπλέον χρέωση.
• Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ και πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.
• Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 22950 23111.
 
Τα προϊόντα Campingaz® γεννήθηκαν από την αγάπη για το camping και είναι εμπνευσμένα από την επιθυμία για δημιουργία και καινοτομία. Όλα τα προϊόντα Campingaz® αποτελούν απλές αλλά έξυπνες λύσεις και είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν γενιές και γενιές στην Campingaz® προκύπτει από τη δημιουργία σίγουρων, αξιόπιστων και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η µάρκα Ελ Γκρέκο, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για ένα γρήγορο γεύµα, ένα ζεστό ρόφηµα, ή ακόμη και τον φωτίσμό ενός χώρου, όποια στιγμή και αν το χρειαστείς και όπου και αν βρίσκεσαι! Η τεχνολογική πρωτοπορία, η ποιότητα κατασκευής και ο µοντέρνος σχεδιασµός των προϊόντων της Ελ Γκρέκο, είναι οι σηµαντικότεροι παράγοντες που έχουν κατατάξει τη αυτήν τη µάρκα στην κορυφαία θέση της αγοράς των συσκευών και φιαλιδίων υγραερίου.

Website: www.elgreko-creations.gr
     

Επωνυμία Επιχείρησης: RESOUL ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΕ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Campingaz®

Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 30%

Πολυεστία Ελ Γκρέκο®

Για μικρές & μεγάλες δημιουργίες

Campingaz®

79,90 €
Αρχική τιμή κουπονιού
55,90 €
Πληρωμή με κάρτα
27.950
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αφίδναι
Λεωφόρος Τυρταίου . , 19014 , Αφίδνες
Τηλ.: 2295023111

Μοιράσου την προσφορά