Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Έκπτωση 50% για 1 GB mobile internet για όλους τους συνδρομητές εταιρικού συμβολαίου WIND.

Εξασφάλισε χρήση 1 GB για internet από το κινητό σου, κάθε μήνα και για 24 μήνες με έκπτωση 50% και κέρδισε €60,48! Ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές WIND με εταιρικά προγράμματα συμβολαίου.
 
• Η προσφορά έχει ισχύ έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή της.
• Το κουπόνι απευθύνεται σε υφιστάμενους συνδρομητές εταιρικού συμβολαίου WIND.
• Το κουπόνι αποδίδει 50% έκπτωση για χρήση 1 GB αρχικής αξίας €120,96 για internet από το κινητό, σε συνδρομητές συμβολαίου WIND.
• Η προσφορά μπορεί να αποδοθεί μέσω του online καταστήματος και των καταστημάτων WIND.
• Η προσφορά αποδίδεται σε υπάρχοντα συμβόλαια και ισχύει κάθε μήνα και για 24 μήνες.
• Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
• Για την αίτηση απόκτησης της προσφοράς ο δικαιούχος θα πρέπει να επισκεφθεί ένα κατάστημα WIND ή να πατήσει πάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί: www.wind.gr/piraeusbank-business-offer/addon-1GB.
• Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του, το κουπόνι δεν αντικαθίσταται. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης το κουπόνι δε θα γίνεται δεκτό και δε θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο.
• Η WIND δύναται να πραγματοποιήσει έλεγχο στο πιστωτικό παρελθόν του συνδρομητή σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η ίδια και να εγκρίνει ή απορρίψει την αίτηση για απόκτηση της προσφοράς.
Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Μέσα στα 22 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας.

Έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια €400εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής, Σταθερής & Internet, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα, την αξιοπιστία και την ευελιξία.

Η WIND Ελλάς ξεχωρίζει επιπλέον για την κοινωνική προσφορά της, υλοποιώντας τη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη», με δράσεις που επικεντρώνονται στους άξονες Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Κοινωνία.

Website: www.wind.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Wind

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις

Έκπτωση 50% για 1 GB mobile internet

Για όλους τους συνδρομητές εταιρικού συμβολαίου

Wind

30.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
_ _ , 15125 , Μαρούσι
Τηλ.: 2112116279

Μοιράσου την προσφορά