Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Πλήρες πακέτο εξετάσεων για βεβαίωση άθλησης, από τον Όμιλο Υγεία.

Επωφελήσου από το Πλήρες πακέτο άθλησης που σου προσφέρουν τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών & Περιστερίου, απόκτησε βεβαίωση για αθλήματα για παιδιά έως 16 ετών.

Το Πλήρες πακέτο άθλησης περιλαμβάνει:
• Καρδιολογική εξέταση
• ΗΚΓ
• Triplex καρδιάς
• Οφθαλμολογική εξέταση
• Εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, γενική ούρων, σίδηρος, φερριτίνη, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)
• Η προσφορά έχει ισχύ έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή της.
• Το παρόν αφορά μία δωροεπιταγή για ένα Πλήρες πακέτο εξετάσεων για παιδιά ηλικίας έως 16 ετών, με βεβαίωση για αθλήματα.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλήσεις ραντεβού τηλεφώνησε στο 210 7241416 (ΥΓΕΙΑΝΕΤ Αθηνών), 210 5760345 (ΥΓΕΙΑΝΕΤ Περιστερίου).
O Όμιλος Υγεία είναι o επενδυτικός βραχίονας της MIG στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και ο πλέον εξελισσόμενος Όμιλος στον τομέα της Ιδιωτικής Υγείας στην Ελλάδα.

Σήμερα, ο Όμιλος Υγεία απασχολεί περισσότερους από 3.100 εργαζομένους έχει παρουσία σε 2 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, κατέχοντας 4 ιδιωτικά νοσοκομεία σε Ελλάδα και Αλβανία, συνολικής δυναμικότητας 1.219 κλινών, με 55 χειρουργικές αίθουσες, 19 αίθουσες τοκετών και 10 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Παράλληλα, έχει παρουσία και στον χώρο της πρωτοβάθμιας παροχής υγείας με δύο Διαγνωστικά Κέντρα (ΥΓΕΙΑΝΕΤ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), ένα Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής (ΑΛΦΑLAB), ενώ διαθέτει εταιρεία εμπορίας ειδικών υλικών, αναλωσίμων, φαρμακευτικών ειδών και ειδών ιατρικής γενικής χρήσης (YLOGIMED). Επιπλέον, δραστηριοποιείται στον τομέα της έρευνας, παραγωγής και εμπορίας ιατρικών καλλυντικών προϊόντων (BEATIFIC).

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα την διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας και ταυτόχρονα οι παρεχόμενες υπηρεσίες των εταιρειών του να παραμείνουν εφάμιλλες της υψηλότερης παγκοσμίως ποιότητας, ο Όμιλος Υγεία πρωτοπορεί και ενισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του, τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης, αλλά και στην εναρμόνισή του με την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής επιστήμης, καθιστώντας τον ως κέντρο αναφοράς σε Ελλάδα και Ευρώπη, και διατηρώντας την υψηλή θέση που κατέχει σε αναγνωρισιμότητα διεθνώς.

Website: www.hygeia.gr

Είπαν για τον συνεργάτη μας Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις

Πλήρες πακέτο εξετάσεων για βεβαίωση άθλησης

Για παιδιά έως 16 ετών

Όμιλος ΥΓΕΙΑ

30.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Ιλίσια
Βεντήρη & Βασ. Σοφίας 1 , 11528 , Αμπελόκηποι Αθηνών
Τηλ.: 2107241416

Μοιράσου την προσφορά