Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

1 άδεια εκπαίδευσης για on line εκμάθηση Αγγλικών επιπέδου Proficiency με τη μέθοδο Q-Master, από την Technoplus.

Τελειοποίησε τα Αγγλικά σου και απόκτησε γνώσεις επιπέδου Proficiency! Το Q-Master είναι ένα online πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών που απευθύνεται σε όλους όσους έχουν γνώσεις επιπέδου Lower ή και παραπάνω και επιθυμούν να τις τελειοποιήσουν για λόγους σπουδών ή για επαγγελματική χρήση. Πρόκειται για ένα e-learning πρόγραμμα το οποίο σου δίνει απόλυτη ευελιξία να κάνεις μαθήματα οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Με το Q-Master μπορείς να αναπτύξεις τόσο την ανάγνωση και τη γραφή, όσο και την κατανόηση και τις δεξιότητες. Το πρόγραμμα on line εκμάθησης αγγλικών Q-Master έχει σχεδιαστεί για να φτάσει το επίπεδο των αγγλικών σου μέχρι το C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου (CEF).

H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης (1 κωδικός εκπαίδευσης) διάρκειας 1 έτους, για on line εκμάθηση με τη μέθοδο Q-Master επιπέδου Proficiency. Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.

Χαρακτηριστικά:
• 80 ώρες μαθημάτων και διαθέτει 10 θεματικές ενότητες σχετικά με τους τομείς: Τεχνολογία των πληροφοριών / Αστρονομία / Ψυχολογία / Τηλεπικοινωνίες / Τεχνολογία / Εργασία και νόμοι / Νανοτεχνολογία / Γενετική Μηχανική / Ρομποτική & Μηχανολογία / Λογοτεχνία
• Γραπτές συμβουλές: κατευθύνσεις για το πώς να γράφεις σε ακαδημαϊκό Αγγλικό στυλ
• Ειδικό εργαλείο λέξεων: μία λίστα από λέξεις που σχετίζονται με τα θέματα των ενοτήτων
• Συμβουλές κατανόησης: στρατηγικές και τεχνικές για την βελτίωση των επιδόσεών σου
• Λεξικό: εμφανίζει νέα θέματα λεξιλογίου με παραδείγματα και με εργαλείο ήχου όπου διδάσκεσαι και την προφορά
• Σημειωματάριο: επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να γράφουν και να αποθηκεύουν σημειώσεις

Μάθε περισσότερα για την ολοκληρωμένη μέθοδο Εκμάθησης Αγγλικών μέσω internet Q-Master εδώ.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/07/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 10/08/2017.
• H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης διάρκειας 1 έτους, για on line εκμάθηση Αγγλικών επιπέδου Proficiency με τη μέθοδο Q-Master.
• Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι έχουν ισχύ για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
• Μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα κουπόνια.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 4811260.
 
Η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. έχει 17ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies, της αμερικάνικης εταιρίας που σχεδίασε και δημιούργησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Q-English, Q-Business, Q-Master και Q-Kids.
Η ELL Technologies εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένη γλώσσα.
Τα προγράμματά της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στο χώρο και να έχει σημαντική παρουσία σε πολλές χώρες.

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο το κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιος πτυχιούχους.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., σε συνεργασία με την ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρία για τους εργαζόμενους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.

Website: http://www.technoplus.gr/

Επωνυμία Επιχείρησης: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Technoplus

Σύμφωνα με 11 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 25%

Q-Master Αγγλικών | Επίπεδο Proficiency

On line πρόγραμμα εκμάθησης για 12 μήνες

Technoplus

59 €
Αρχική τιμή κουπονιού
44 €
Πληρωμή με κάρτα
22.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Ταύρος
25ης Μαρτίου 12 , 17778 , Ταύρος
Τηλ.: 2104811260

Μοιράσου την προσφορά