Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

1 άδεια εκπαίδευσης για on line εκμάθηση Αγγλικών με τη μέθοδο Q-English, από την Technoplus.

Μάθε Αγγλικά on line μέσα σε ένα χρόνο από τον υπολογιστή σου, το tablet ή το iPad σου, ανεξαρτήτως επιπέδου, όποτε εσύ το επιθυμείς, όπου και αν βρίσκεσαι και για όσο χρόνο έχεις στη διάθεσή σου με την ολοκληρωμένη μέθοδο Εκμάθησης Αγγλικών μέσω internet Q-English.
Η Q-English έχει σχεδιαστεί με μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση, ώστε να ενσωματώνει τις on line δραστηριότητες, την επικοινωνία και την διαδραστικότητα στα παραδοσιακά γνωρίσματα της εκμάθησης. Αποτελείται από μια σειρά εξαιρετικών και απαραίτητων εργαλείων εκμάθησης και αυτό-αξιολόγησης. Το Q-English είναι ευέλικτο και απαραίτητο για όλους όσους θέλουν να μάθουν Αγγλικά με τον δικό τους ρυθμό. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και για μαθητές άνω των 12 ετών.

H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης (1 κωδικός εκπαίδευσης) διάρκειας 1 έτους, για on line εκμάθηση με τη μέθοδο Q-English και για τα 3 επίπεδα: Beginner, Intermediate και TOEIC ή Advanced. Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι ισχύουν για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.

Χαρακτηριστικά:
• Πάνω από 3,000 δραστηριότητες σε μαθήματα διάρκειας άνω των 900 ωρών
• Διδάσκει Αγγλικά σε χρήστες από επίπεδο Αρχάριο έως και Προχωρημένο (Advanced)
• Εργαλεία εξάσκησης προφορικού λόγου: Speak2me & The Studio, τα οποία δίνουν στον χρήστη δυνατότητα για απεριόριστη εξάσκηση στον προφορικό λόγο μέσω ενός ειδικού συστήματος αναγνώρισης της φωνής που κάνει και τη διόρθωση
• Δυνατότητα ο χρήστης να δουλεύει με το δικό του ρυθμό και να μελετά ανεξάρτητα, επιτυγχάνοντας τον στόχο που ο ίδιος θέτει
• Online Τεστ Κατάταξης Επιπέδου
• Πληροί τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς
• Άμεση ανταπόκριση και διόρθωση κατά την διάρκεια όλων των μαθημάτων

Μάθε περισσότερα για την ολοκληρωμένη μέθοδο Εκμάθησης Αγγλικών μέσω internet Q-English εδώ.
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/07/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 10/08/2017.
• H προσφορά αφορά 1 άδεια εκπαίδευσης διάρκειας 1 έτους, για on line εκμάθηση με τη μέθοδο Q-English και για τα 3 επίπεδα: Beginner, Intermediate και TOEIC ή Advanced.
• Μετά την εξαργύρωση του κουπονιού στέλνονται με mail κωδικοί, οι οποίοι έχουν ισχύ για 12 μήνες και προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
• Μπορείς να αγοράσεις απεριόριστα κουπόνια.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 4811260.
 
Η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. έχει 17ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies, της αμερικάνικης εταιρίας που σχεδίασε και δημιούργησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Q-English, Q-Business, Q-Master και Q-Kids.
Η ELL Technologies εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένη γλώσσα.
Τα προγράμματά της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στο χώρο και να έχει σημαντική παρουσία σε πολλές χώρες.

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο το κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιος πτυχιούχους.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., σε συνεργασία με την ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρία για τους εργαζόμενους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.

Website: http://www.technoplus.gr/

Επωνυμία Επιχείρησης: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Technoplus

Σύμφωνα με 11 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 77%

Online εκμάθηση Αγγλικών Q-English

Ισχύει για 1 χρόνο

Technoplus

195 €
Αρχική τιμή κουπονιού
44 €
Πληρωμή με κάρτα
22.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Ταύρος
25ης Μαρτίου 12 , 17778 , Ταύρος
Τηλ.: 2104811260

Μοιράσου την προσφορά