Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι 1 ατόμου για συμμετοχή σε παιχνίδι 3 έως 6 ατόμων από Δευτέρα έως Πέμπτη, στο δωμάτιο απόδρασης Patras Clue.

Μπες σε έναν κόσμο μυστηρίου και προσπάθησε να αποδράσεις με οδηγό τα πιο ευφάνταστα σενάρια. Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο ώστε να σε παρασύρει σε μια μοναδική ιστορία που θα σε μαγέψει!

Ανακάλυψε όλα τα μυστικά, λύσε τους γρίφους και τρέξε ενάντια στο χρόνο για να εξασφαλίσεις μια θέση ανάμεσα στους νικητές.

Περιγραφή δωματίων:
• CSI Patras:
Στην Πάτρα του 2018, η ιατροδικαστική υπηρεσία κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπη με υποθέσεις αποτρόπαιων εγκλημάτων. Με τις κατάλληλες γνώσεις και την ανάλυση των στοιχείων που συλλέγονται από κάθε τόπο εγκήματος πρέπει να βοηθήσουν την αστυνομία ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μια δύσκολη υπόθεση, σας περιμένει στο γραφείο για να την επιλύσετε. Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε στο εργαστήριο. Βρείτε το κλεμμένο αντικείμενο και τον ένοχο και να προσπαθείστε να ξεφύγετε. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο χρόνος είναι εναντίον σας.
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
Διάρκεια: 70 λεπτά

• Prison Break: Η δικαιοσύνη πρέπει να υπηρετείται. Αλλά δεν υπηρετείται πάντα με τον σωστό τρόπο, όταν άνθρωποι πηγαίνουν στη φυλακή για εγκλήματα που ποτέ δεν διέπραξαν. Τέτοια είναι και η περίπτωση του άντρα που μοιράζεσαι μαζί του το κελί της φυλακής. Ξέρεις πως ο τρόφιμος δίπλα σου είναι αθώος, αλλά η μοίρα του είναι σφραγισμένη, καθώς είναι θανατοποινίτης. Από το κελί του θα βγει ξανά μόνο για να συναντήσει την καταδίκη του. Η ημερομηνία εκτέλεσης έχει οριστικοποιηθεί και πλέον είναι στο χέρι σου να βρεις έναν τρόπο να σώσεις τις ζωές και των δύο σας. Ένας αθώος που περιμένει το χαμό του, μία ημερομηνία εκτέλεσης, μία μοναδική ευκαιρία απόδρασης.
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
Διάρκεια: 70 λεπτά

• John Monroe Office: Ένα σκοτεινό, ακατάστατο, και γεμάτο καπνό γραφείο σε μια όχι και τόσο εύπορη περιοχή της πόλης. Εκεί, ο ντετέκτιβ John Monroe συνήθιζε να καλωσορίζει τους πελάτες του που είχαν αδικηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ήθελαν τη βοήθειά του. Τώρα ωστόσο, ο ντετέκτιβ δολοφονήθηκε. Κάτω από περίεργες συνθήκες, το σώμα του κείτεται άψυχο στο πάτωμα. Είναι καθήκον σου να διερευνήσεις αυτή τη σκοτεινή υπόθεση και να ανακαλύψεις την άσχημη αλήθεια που κρύβεται πίσω από το θάνατο του ντετέκτιβ.
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
Διάρκεια: 60 λεπτά

• Mission Impossible – Double Agent: Ένας διπλός πράκτορας έχει διεισδύσει στον οργανισμό σας και εργάζεται για τους δικούς του φαύλους σκοπούς. Οι υποψίες σου οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να βρεις αποδείξεις για να υποστηρίξεις την υπόθεσή εναντίον του και να αποκαλύψεις σε όλους τα πραγματικά του σχέδια. Μπες στο κρησφύγετο του, ανακάλυψε την ταυτότητά του και απόδρασε!
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
Διάρκεια: 60 λεπτά

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 άτομα.

 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 15/11/2017.
• H προσφορά αφορά κουπόνι 1 ατόμου για συμμετοχή σε παιχνίδι 3 έως 6 ατόμων, από Δευτέρα έως Πέμπτη.
• Αριθμός συμμετεχόντων ανά δωμάτιο: 3 έως 6 άτομα. Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη, για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.
• Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σου ή η έγκυρη αναφορά του κωδικού του με την επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας, την ημέρα της εξαργύρωσης.
• Απαιτείται κράτηση online στο www.patrasclue.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 322223.
 
To Patras Clue, δημιουργήθηκε το 2015 και προσφέρει μια μοναδική διασκέδαση στους επισκέπτες του.

Μέσα από τέσσερα διαδραστικα δωμάτια με διαφορετικές υποθέσεις, οι ομάδες καλούνται να λύσουν μια υπόθεση και να δραπετεύσουν με ένα “μαγικό” τρόπο.

Γρίφοι, κλειδαριές, κουΐζ, συνδυασμοί στοιχείων και πλήθος εκπλήξεων περιμένουν τους εν δυνάμει ντετέκτιβ, πράκτορες και αστυνομικούς.

Σε ένα ζεστό περιβάλλον και με μοναδικό ντεκόρ, συνυφασμένο με την υπόθεση του εκάστοτε δωματίου και με μουσική υπόκρουση που καθηλώνει οι επισκέπτες βιώνουν μια ζωντανή υπόθεση.

Website: www.patrasclue.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΛΑΒΑ ΙΚΕ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Patras Clue

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 53%

Escape Room παιχνίδι | 1 συμμετοχή

Μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού

Patras Clue

15 €
Αρχική τιμή κουπονιού
7 €
Πληρωμή με κάρτα
3.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Πάτρα
Τριών Ναυαρχών 96 , 26222 , Πάτρα
Τηλ.: 2610322223

Μοιράσου την προσφορά