Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

3D μινιατούρα 9cm, από το “it’s YOU” !

Κάνε το πιο αξέχαστο δώρο! Φτιάξε κι εσύ μία 3D μινιατούρα με τη βοήθεια του it’s you! Είναι τόσο απλό!
Πόζαρε, άσε τους ειδικούς του “it’s YOU” να σε σκανάρουν και έτοιμη η “μικρογραφία” σου για να την προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς!
Αλλά μην περιοριστείς στον εαυτό σου, οι δυνατότητες είναι πολλαπλές, φαντασία να υπάρχει! Μπορείς να φτιάξεις μινιατούρα ακόμα και του κατοικιδίου σου!

Η προσφορά αφορά μία 3D μινιατούρα σε κλίμακα 1:20 μεγέθους 9cm.
• Απόκτησέ το έως 15/09/2017.
• Η προσφορά αφορά μία 3D μινιατούρα σε κλίμακα 1:20 μεγέθους 9cm.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε στο 211 0125012.
Το it's you δημιουργεί 3D μινιατούρες του εαυτού σου και των αγαπημένων σου προσώπων. Είναι το πορτρέτο του μέλλοντος, είναι οι αναμνήσεις που μπορείς να αγγίξεις. Οι 3D μινιατούρες είναι ένας επαναστατικός τρόπος για να παγώσεις μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου. Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια περήφανη μητέρα και το μωρό της, ένα ζευγάρι κρατώντας τα χέρια σε μια γαμήλια τούρτα, ή μια ολόκληρη μουσική μπάντα. Μπορείς να φέρεις ακόμα το κατοικίδιό σου.
Το it's you είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα με τον ειδικό εξοπλισμό και την επαγγελματική εμπειρία που είναι σε θέση να “σκανάρει” μωρά, μικρά παιδιά και ζωάκια. Κι αυτό γιατί έχει αναπτύξει μία τεχνολογία που η 3D σάρωση γίνεται αστραπιαία. Για εσένα είναι τόσο εύκολη και γρήγορη διαδικασία όσο να φωτογραφηθείς. Και το καλύτερο, χωρίς να χρειάζεται να κρατάς την αναπνοή σου για λεπτά. Στο it's you θέλουμε οι 3D μινιατούρες σου να είναι “ζωντανές”, γι’ αυτό προσθέτουμε μία έξτρα διάσταση: το συναίσθημα! Ό,τι νιώθεις απεικονίζεται στις εκφράσεις του προσώπου σου και στη γλώσσα του σώματός σου. Η ακριβής μεταφορά αυτών των χαρακτηριστικών, από τις φωτογραφίες που παίρνουμε στο στούντιό, είναι η διαδικασία στην οποία δίνεται η μεγαλύτερη έμφαση. Μόνο έτσι μγίνεται να κατασκευαστεί η 3D μινιατούρα τού αληθινού εαυτού σου.

Website: www.its-you.gr
Facebook: www.facebook.com/itsyou.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΚΟΥΝΑΔΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας it's you

Σύμφωνα με 2 αξιολογήσεις

3D μινιατούρα 9cm

Το πιο πρωτότυπο δώρο!

it's you

17.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Άγιος Δημήτριος
Αγίου Δημητρίου 149 , 17343 , Άγιος Δημήτριος
Τηλ.: 2110125012

Μοιράσου την προσφορά