Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι αξίας 35€ για τις πετσέτες θάλασσας και το υπόστρωμα παραλίας Terra Nation™, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr

Οι πετσέτες θάλασσας της Terra Nation™ είναι υπερ-απορροφητικές, από μικροΐνες και από βαμβάκι πρώτης ποιότητας και διατίθενται σε δύο διαστάσεις (80 x 160cm και 90 x 180cm). Μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά όλων των πετσετών θάλασσας είναι η αντιβακτηριδιακή επεξεργασία, που εμποδίζει την ανάπτυξη κακοσμίας, το γρήγορο στέγνωμα και η θήκη για εύκολη μεταφορά.
Το ανθεκτικό υπόστρωμα διπλής όψης (60 x 160cm) είναι ελαφρύ και πρακτικό, προσαρμόζεται εύκολα στις τσάντες θάλασσας Terra Nation™ και διαθέτει ελαστικούς ιμάντες για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. Με εσωτερική γέμιση από αφρώδες υλικό, θα καλύψει τις ανάγκες σου για άνεση, ακόμα και στην πιο απαιτητική παραλία.

Κάνε τώρα τις αγορές σου και ανακάλυψε τα πιο όμορφα χρώματα σε πετσέτες θάλασσας και υπoστρώματα Terra Nation™.

Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε ανάμεσα σε πετσέτες και υπόστρωμα παραλίας Terra Nation™ και, πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.

Αναζήτησε στο yellowday και άλλες προσφορές από Terra Nation™
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/08/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 07/09/2017.
• H προσφορά αφορά ένα κουπόνι αξίας 35€ για αγορά πετσέτας θάλασσας ή το υπόστρωμα παραλίας.
• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα (1) κουπόνι ανά συναλλαγή. Αν προκύψει διαφορά μετά την εξαργύρωση του κουπονιού, εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία από όπου κάνεις την αγορά.
• Η προσφορά δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που τυχόν διενεργούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.terranationshop.gr.
• Για να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου, μπες εδώ, διάλεξε ανάμεσα σε πετσέτες και στρώματα παραλίας Terra Nation™ και πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου, καταχώρησε τον κωδικό του κουπονιού σου. Στην ίδια σελίδα θα εμφανιστούν και τα έξοδα αποστολής.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 22950 23111.
 
Η μάρκα Terra Nation™ δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση σε καινοτόμο, υψηλών προδιαγραφών και αξιόπιστο εξοπλισμό για την παραλία.
Χτίζοντας στην εμπειρία τριών δεκαετιών, μια ομάδα ειδικών συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια σειρά από λειτουργικά, πρωτότυπα και άριστης ποιότητας προϊόντα.
Στόχος της Terra Nation είναι να παρέχει εξοπλισμό, που να επιτρέπει μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία σε όλα τα στάδια μιας εξόρμησης κοντά στη θάλασσα: τη διαδρομή, την παραμονή στην παραλία και την αποχώρηση από εκεί.

Website: www.terra-nation.com
                 www.terranationshop.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: RESOUL ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ-ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΕ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Terra Nation™

Σύμφωνα με 10 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 60%

Κουπόνι για πετσέτα ή υπόστρωμα Terra Nation™

Αξεσουάρ παραλίας υψηλών προδιαγραφών

Terra Nation™

35 €
Αρχική τιμή κουπονιού
14 €
Πληρωμή με κάρτα
7.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αφίδναι
Λεωφόρος Τυρταίου , 19014 , Αφίδνες
Τηλ.: 2295023111

Μοιράσου την προσφορά