Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

1 εισιτήριο οικονομικής θέσης για τα δρομολόγια:
μετάβασης από Πειραιά προς Κίμωλο ή Σίκινο
ή επιστροφής από Κίμωλο ή Σίκινο προς Πειραιά,
με το Speedrunner της Aegean Speed Lines.

Σίκινο ή Κίμωλο; Όποιο νησί από τα δύο και αν θες να επισκεφθείς φέτος το καλοκαίρι, κλείσε τα εισιτήριά σου με την Aegean Speed Lines.
Χαλάρωσε στις αμμουδερές παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά της Κιμώλου ή στις ερημικές παραλίες με την άγρια ομορφιά της Σίκινου, χωρίς να ανησυχείς για τα ακτοπλοϊκά σου!
Η προσφορά αφορά ένα εισιτήριο οικονομικής θέσης για μετάβαση από Πειραιά προς Σίκινο/ Κίμωλο ή για επιστροφή από Σίκινο/ Κίμωλο προς Πειραιά με την Aegean Speed Lines.

Δες εδώ τα δρομολόγια.

Εξαιρούνται:
• Τα βραδινά δρομολόγια επιστροφών από Κίμωλο προς Πειραιά, που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, για το διάστημα από 17/07 έως 25/08/2017
• Οι exclusive θέσεις
• Τα μειωμένα εισιτήρια
• Τα οχήματα

Αναζήτησε στο yellowday και άλλες προσφορές της Aegean Speed Lines για Κυκλάδες 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 29/10/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 29/10/2017.
• H προσφορά αφορά 1 κανονικό εισιτήριο οικονομικής θέσης για το δρομολόγιο από Πειραιά προς Κίμωλο ή από Πειραιά προς Σίκινο ή από Κίμωλο προς Πειραιά ή από Σίκινο προς Πειραιά.
• Εξαιρούνται τα βραδινά δρομολόγια επιστροφών από Κίμωλο προς Πειραιά, που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, για το διάστημα από 17/07 έως 25/08/2017.
• Η προσφορά δεν αφορά exclusive θέσεις, μειωμένα εισιτήρια ή οχήματα.
• Για διαθεσιμότητα θέσης τηλεφώνησε στο 210 9690950.
• Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει στα γραφεία της Aegean Speed Lines στη Γλυφάδα ή τηλεφωνικά στο 210 9690950. Σε περίπτωση τηλεφωνικής εξαργύρωσης, το εισιτήριό σου το παραλαμβάνεις με τον κωδικό κράτησης & το ονοματεπώνυμό σου στα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

 
H Aegean Speed Lines είναι ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία για 12η συνεχόμενη χρονιά καλύπτει με ταχύπλοα πλοία τις ανάγκες μεταφορών των Δυτικών Κυκλάδων, με βασική αξία την προσφορά ποιοτικών λύσεων μεταφοράς επιβατών. Οι άνθρωποι της, σκέπτονται και ενεργούν ως επιβάτες, ούτως ώστε να προβλέπουν, να σχεδιάζουν και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε καθημερινή βάση. 
Τον Δεκέμβριο του 2009, η εταιρεία, μόλις 5 έτη από την ίδρυσή της έλαβε την τιμητική διάκριση από τους Lloyds List Awards, χαρακτηριζόμενη ως «καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς για την δέσμευση, την προσήλωση και την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας».
Για το 2017, τη γραμμή Πειραιά - Σέριφο - Σίφνο - Μήλο – Κίμωλο – Σίκινο – Φολέγανδρο, εξυπηρετεί το ταχύπλοο SPEEDRUNNER ΙΙΙ, με καθημερινά δρομολόγια και αναχωρήσεις από το Πειραιά, πρωί και απόγευμα. Αναλυτικές πληροφορίες των δρομολoγίων μπορείς να βρεις στο εταιρικό site.

Website: www.aegeanspeedlines.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΑΙΤΖΙΑΝ ΣΠΗΝΤ ΛΑΙΝΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Aegean Speed Lines

Σύμφωνα με 7 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 9%

Εισιτήριο για Kίμωλο ή Σίκινο από/προς Πειραιά

Για economy θέση

Aegean Speed Lines

54 €
Αρχική τιμή κουπονιού
49 €
Πληρωμή με κάρτα
24.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Γλυφάδα
Βουλιαγμένης 85 , 16674 , Γλυφάδα
Τηλ.: 2109690950

Μοιράσου την προσφορά