Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι για αγορές αξίας 46€  με έκπτωση 13% από το πληρέστερο online super market, yoda.gr.

Ο νέος τρόπος να πηγαίνεις super market είναι online και λέγεται yoda.gr! Κάνε τις καθημερινές σου αγορές σε είδη super market και βρες μοναδικές προσφορές, προσιτές τιμές, αμέτρητους κωδικούς προϊόντων, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, που φτάνουν στην πόρτα σου εντελώς δωρεάν και με μόλις λίγα clicks!
Μπορείς να επιλέξεις προϊόντα συνολικής αξίας 46€ και να επωφεληθείς της μοναδικής προσφοράς του yellowday! Συνδύασε το κουπόνι σου με τις μεγάλες προσφορές του yoda και κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση!
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 20/02/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 28/02/2018.
• H προσφορά αφορά κουπόνι αγορών αξίας 46€ με ελεύθερη επιλογή από όλα τα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος και μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις προσφορές του yoda.
• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι 1 κουπόνι ανά συναλλαγή.
• Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται µε µετρητά ή άλλες δωροεπιταγές. 
• Περιηγήσου στο www.yoda.gr, διάλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς αξίας 46€ και εξαργύρωσε το κουπόνι σου, εισάγοντας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, στο πεδίο “εκπτωτικός κωδικός”, τον κωδικό του κουπονιού.
• Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν. Καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Πριν την αγορά σου, επιβεβαίωσε ότι εξυπηρετείται η περιοχή σου.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 215 5009000.
Το yoda.gr, αποτελεί ένα αμιγώς online super market, χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος, το οποίο έχει συσταθεί από επαγγελματίες του οργανωμένου λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του, παρέχοντας μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πρόταση αγορών στους καταναλωτές.
Κεντρική επιδίωξη είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις βασικές μονάδες ανάγκης των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων προϊόντων και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, μέσα από μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, με ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και στην αξιοπιστία της διανομής.
Το yoda.gr δημιουργήθηκε έχοντας μια απλή αποστολή: Να είναι η Νο1 επιλογή για τις online αγορές των καταναλωτών σε είδη super market, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν ευκολότερο τρόπο ζωής.

Website: www.yoda.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: YODA ΑΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 

Είπαν για τον συνεργάτη μας yoda.gr

Σύμφωνα με 60 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 13%

Έκπτωση 13% για online αγορές super market

Εύκολα & γρήγορα με δωρεάν αποστολή

yoda.gr

46 €
Αρχική τιμή κουπονιού
40 €
Πληρωμή με κάρτα
20.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
www.yoda.gr Λεωφ. Ποσειδώνος 51 , 18344 , Μοσχάτο
Τηλ.: 2155009000

Μοιράσου την προσφορά