Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Κουπόνι αγορών αξίας 25€ από το κατάστημα Yoleni’s στο Κολωνάκι.

Έλα να γνωρίσεις από κοντά τον πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship store! Στο Κολωνάκι, και συγκεκριμένα στην οδό Σόλωνος 9, σε ένα κτίριο 7 ορόφων, θα ζήσεις μία μοναδική γευστική εμπειρία δοκιμάζοντας και διαλέγοντας ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960, η Yoleni's προσφέρει περισσότερα από 1000 και πλέον παραδοσιακά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών από όλη την Ελλάδα, αυθεντικά αλλαντικά και τυριά, καθώς και ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά στο παραδοσιακό εδωδιμοπωλείο!

Χρησιμοποίησε το κουπόνι του yellowday για να διαλέξεις προϊόντα αξίας 25€ με έκπτωση 15%!
 
• Η αγορά της προσφοράς μπορεί να γίνει έως 31/10/2017.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι σου έως 05/11//2017.
• H προσφορά αφορά κουπόνι για αγορές από το φυσικό κατάστημα, αξίας 25€.
• Το κουπόνι αφορά μόνο σε αγορά προϊόντων από το εδωδιμοπωλείο (αλλαντικά, τυριά, φρούτα, λαχανικά και τυποποιημένα προϊόντα) και όχι σε γεύματα στο Yoleni’s Flagship store.
• Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια θέλεις και να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά. Αν προκύψει διαφορά μετά την εξαργύρωση του κουπονιού, εξοφλείται στον συνεργάτη.
• Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται µε µετρητά ή άλλες δωροεπιταγές.
• Το κουπόνι δε συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.
• Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές από το e-shop.
• Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 212 2223622-23 και στο 800 11 12 13 14 (δωρεάν από σταθερό).
Η Yoleni’s είναι το πρωτοπόρο ηλεκτρονικό delicatessen, με περισσότερα από 1.000 προϊόντα τοπικού χαρακτήρα από 180 καταξιωμένους παραγωγούς της ελληνικής υπαίθρου, με πλούσιες αναφορές στην ιστορία και στο οικοσύστημα της κάθε περιοχής, με πλήθος απολαυστικών συνταγών, με ποικίλους συνδυασμούς φαγητού και ποτού.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν προσφέρει απλά και μόνο διατροφικά προϊόντα, αλλά μια συνολική ξεχωριστή εμπειρία για τον επισκέπτη/πελάτη. Βασικά χαρακτηριστικά είναι η σημασία στη λεπτομέρεια, η συνέπεια και η ποιοτική εξυπηρέτηση. Πρωταρχικός στόχος είναι ο επισκέπτης να εξερευνήσει και να γνωρίσει τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης και να προμηθευτεί εύκολα και γρήγορα μοναδικά προϊόντα, με παράδοση από 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία του, σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Yoleni's, συνεχίζει την ανάπτυξή της με δημιουργία δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni's flagship concept store’ στην οδό Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι, σε 7 όροφο κτίριο 2.500 τμ. Επόμενος σταθμός είναι οι ΗΠΑ, όπου πολύ σύντομα θα έχει τα πρώτα σημεία πώλησης.
Πρόκειται για ολοκληρωμένο πολυχώρο όπου μπορεί κάποιος να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον, που θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960. Στον πολυχώρο αυτό, η Yoleni's, θέλοντας να προσφέρει στον καταναλωτή ολοκληρωμένη γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brand στο χώρο των τροφίμων.

Website: www.yolenis.com

Επωνυμία Επιχείρησης: Yolenis Hellas Μ.ΕΠΕ

 

Είπαν για τον συνεργάτη μας Yoleni's

Σύμφωνα με 514 αξιολογήσεις
Κερδίζεις 15%

Έκπτωση 15% για το κατάστημα Κολωνακίου

Μοναδική γευστική εμπειρία

Yoleni's

25 €
Αρχική τιμή κουπονιού
21,25 €
Πληρωμή με κάρτα
10.625
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αθήνα
Σόλωνος 9 , 10671 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2122223623

Μοιράσου την προσφορά