Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία μασάζ "The Swed Way", που περιλαμβάνει Herbal Steam Bath & Swedish Massage, από το Kurland Spa.

Χάρισε στον εαυτό σου μία πολυτελή εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης στον εξαιρετικό χώρο του Kurland Spa. Εξαργύρωσε yellows και εξασφάλισε ένα μοναδικό συνδυασμό Herbal Steam Bath & Swedish Massage μόνο για σένα!

Το "The Swed Way" περιλαμβάνει:

Herbal Steam Bath
Κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε νοερά στο εξωτικό Μαρόκο. Αφέσου στη μαγεία της Ανατολής και απόλαυσε ένα μαροκινό ατμόλουτρο σε έναν υψηλής αισθητικής prive χώρο που έχει την υπογραφή του Kurland Spa. Το Herbal Steam Bath προσφέρει την εμπειρία ενός παραδοσιακού τελετουργικού ατμόλουτρου της Ανατολής, το οποίο αποτοξινώνει το δέρμα, τονώνει το κυκλοφορικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Swedish Massage
Αναζητάς ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους; Αισθάνεσαι την ανάγκη βαθιάς χαλάρωσης του οργανισμού σου; Νιώθεις ότι η αίσθηση της ευεξίας αρχίζει να σε εγκαταλείπει; Το Swedish Massage του Kurland Spa είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνική μάλαξης, η οποία δίνει την απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Πρόκειται για έναν τύπο μασάζ που είναι ενδιάμεσος του χαλαρωτικού και του αθλητικού μασάζ.

Συνολική διάρκεια θεραπείας: 85 λεπτά
 
• Εξασφάλισε αυτήν τη μοναδική yellow εμπειρία έως 30/09/2019.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι της εμπειρίας έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή του.
• Η yellow εμπειρία αφορά 1 μαροκινό ατμόλουτρο & 1 σουηδικό μασάζ, συνολικής διάρκειας 85 λεπτών.
• Για να κλείσεις ραντεβού για την εμπειρία ή για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 6828888.


 
Το Kurland Spa είναι ένας πολυτελής και φιλόξενος χώρος που βρίσκεται στο Χαλάνδρι. Έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενεί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί μέλος του ομίλου Kord Group, που περιλαμβάνει την καταξιωμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord και εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας & αποτελεσματικότητας.

Kurland σημαίνει «η χώρα της θεραπείας». Καθώς οι θεραπείες Spa παρέχουν και θεραπευτικά οφέλη στο σώμα μας, έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας.

Το Kurland Spa έχει επιλέξει αυθεντικές θεραπείες, εμπνευσμένες από την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών της γης, κυρίως της μακρινής Ανατολής που, σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα, τη μουσική και τις ευωδιές της Ανατολής, επιτυγχάνουν την αποφόρτιση του οργανισμού από την ένταση και το στρες, διασφαλίζοντας την ευεξία που όλοι αποζητούμε.

Website: www.kurland.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: KORD GROUP BEAUTY CARE ΑΕ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας KURLAND SPA

Σύμφωνα με 16 αξιολογήσεις

Απόλαυσε ένα μοναδικό μασάζ "The Swed Way"

Ευεξία, χαλάρωση & ανακούφιση πόνων

KURLAND SPA

35.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Χαλάνδρι
Λεωφόρος Κηφισίας 348 , 15233 , Χαλάνδρι
Τηλ.: 2106801301

Μοιράσου την προσφορά