Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Δωροεπιταγή αξίας €4 για μία διαδρομή εντός Αττικής μέσω της εφαρμογής Beat για smartphones.

Οι καλύτεροι οδηγοί της πόλης σε περιμένουν για να σε μεταφέρουν όπου θέλεις, όποτε θέλεις! Διάλεξε τον προσωπικό σου οδηγό, κάλεσέ τον μέσω του smartphone σου και, μόλις φτάσει, θα σε ειδοποιήσει για επιβίβαση.

Χρησιμοποίησε τη δωροεπιταγή αξίας €4 για μία διαδρομή εντός Αττικής μέσω της εφαρμογής Beat για smartphones.

Ισχύει για παλιούς και νέους χρήστες!

Για να χρησιμοποιήσεις τη δωροεπιταγή σου, καταχώρησε τον κωδικό της στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που θα βρεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής ή στο πεδίο “Προσφορές” από το πλαϊνό μενού της εφαρμογής.

Δες εδώ όλες τις προσφορές της εφαρμογής Beat στο yellowday!
• Η δωροεπιταγή έχει ισχύ έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή της.
• Το παρόν αφορά μία δωροεπιταγή αξίας €4 για μία διαδρομή εντός Αττικής μέσω της εφαρμογής Beat για smartphones.
• Για την εξαργύρωση, καταχώρησε τον κωδικό της Δωροεπιταγής στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που θα βρεις στην αρχική οθόνη της εφαρμογής ή στο πεδίο “Προσφορές” από το πλαϊνό μενού της εφαρμογής. Το ποσό των €4 θα αφαιρεθεί αυτόματα από το συνολικό ποσό της πληρωμής, κατά την ολοκλήρωση της διαδρομής σου.
• Αν η διαδρομή κοστίσει περισσότερο από €4, θα πληρώσεις τη διαφορά, σε μετρητά ή με τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής που έχεις επιλέξει (κάρτα ή paypal). Για διαδρομές αξίας μικρότερης της Δωροεπιταγής, δεν επιστρέφεται η διαφορά, ούτε συμψηφίζεται με επόμενη διαδρομή.
• Η προσφορά αυτή δεν ισχύει σε συνδυασμό με καμία άλλη προσφορά, πρόγραμμα επιβράβευσης, εκπτωτικό κουπόνι ή έκπτωση από την Beat.
• Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω της εφαρμογής Beat, που διατίθεται δωρεάν για iOS και Android και ισχύει για παλιούς και νέους χρήστες της εφαρμογής Beat.
•Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της, η Δωροεπιταγή δεν αντικαθίσταται. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης του ενός 3μηνου από την ημερομηνία έκδοσής της, η Δωροεπιταγή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη.
• Για περισσότερες πληροφορίες, στείλε mail στο help@thebeat.co


 
Το Beat είναι η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή για εύρεση ταξί. Δημιουργεί μία νέα εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, συνδέοντας τους επιβάτες με διαθέσιμους επαγγελματίες οδηγούς ταξί που βρίσκονται κοντά τους.

Μέσω της υπηρεσίας, ένα ευρύ δίκτυο οδηγών βρίσκεται ένα άγγιγμα μακριά σου, on demand, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Με το Beat, εντοπίζεις, επιλέγεις και καλείς άμεσα τον προσωπικό σου οδηγό, χωρίς επιπλέον χρέωση. Στο τέλος κάθε διαδρομής, βαθμολογείς τον οδηγό σου, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση της ποιότητας μετακίνησης όλων των Beat επιβατών.

Η δωρεάν εφαρμογή του Beat είναι διαθέσιμη στο AppStore και στο GooglePlay.

Website: https://thebeat.co

Επωνυμία Επιχείρησης: TAXIBEAT Ltd ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Είπαν για τον συνεργάτη μας BEAT

Σύμφωνα με 211 αξιολογήσεις

Δωροεπιταγή αξίας €4

Ευκολία, άνεση και ασφάλεια στις διαδρομές σου με

BEAT

2.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
help@thebeat. co , 10680 , Αθήνα Κέντρο

Μοιράσου την προσφορά