Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Έκπτωση στο πρόγραμμα Business W από την WIND.
 
Εξασφάλισε έκπτωση €30,40 στο μηνιαίο πάγιο του λογαριασμού σου στο απόλυτο πρόγραμμα συμβολαίου για επαγγελματίες Business W και απόλαυσε απεριόριστη επικοινωνία προς τους συνεργάτες σου.

Κάθε μήνα θα έχεις:
• 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
• Απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις & κλήσεις προς σταθερά
• 1,5 GB mobile internet
• Επιπλέον χρόνο ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς

Δες εδώ όλες τις προσφορές της WIND στο yellowday!
• Η προσφορά έχει ισχύ έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή της.
• Το κουπόνι απευθύνεται σε νέους συνδρομητές εταιρικού συμβολαίου WIND.
• Η ονομαστική αξία του κουπονιού αντιστοιχεί σε έκπτωση παγίου συνολικού ποσού €729,60 στο 24μηνο πρόγραμμα συμβολαίου WIND για επαγγελματίες Business W και μπορεί να αποδοθεί μέσω του online καταστήματος και των καταστημάτων WIND.
• Η προσφορά αφορά νέα συμβόλαια 24μηνης διάρκειας και ισχύει για νέες συνδέσεις με νέο αριθμό ή με μεταφορά αριθμού από άλλο δίκτυο, καθώς και για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο.
• Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και δεν συμπεριλαμβάνονται τέλη κινητής τηλεφωνίας.
• Για την αίτηση απόκτησης της προσφοράς ο δικαιούχος θα πρέπει να επισκεφθεί ένα κατάστημα WIND ή να πατήσει πάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί: www.wind.gr/piraeusbank-business-offer/W.
• Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του, το κουπόνι δεν αντικαθίσταται. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης το κουπόνι δε θα γίνεται δεκτό και δε θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο.
• Η WIND δύναται να πραγματοποιήσει έλεγχο στο πιστωτικό παρελθόν του συνδρομητή σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχει η ίδια και να εγκρίνει ή απορρίψει την αίτηση για απόκτηση της προσφοράς.
Η WIND Ελλάς είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Μέσα στα 22 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας.

Έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια €400εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής, Σταθερής & Internet, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες με κύρια χαρακτηριστικά την απλότητα, την αξιοπιστία και την ευελιξία.

Η WIND Ελλάς ξεχωρίζει επιπλέον για την κοινωνική προσφορά της, υλοποιώντας τη στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας «Στην Πράξη», με δράσεις που επικεντρώνονται στους άξονες Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Κοινωνία.

Website: www.wind.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είπαν για τον συνεργάτη μας Wind

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις

Έκπτωση στο πρόγραμμα Business W

Tο απόλυτο πρόγραμμα για επαγγελματίες

Wind

70.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Online Only
_ _ , 15125 , Μαρούσι
Τηλ.: 2112116279

Μοιράσου την προσφορά