Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Ζήσε την πιο “γλυκιά” εμπειρία! Φτιάξε τη δική σου τούρτα από την αρχή και γίνε για 50 λεπτά pastry chef στο ζαχαροπλαστείο ΦΛΕΪΒΟΡ στο Σύνταγμα! 

Το yellowday σου δίνει την ευκαιρία να δεις πώς δουλεύουν οι επαγγελματίες pastry chef και να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς! 

Θα μπεις στο εργαστήριο του ΦΛΕΪΒΟΡ, φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και μαζί με τους pastry chef του ζαχαροπλαστείου θα δημιουργήσεις μέσα σε 50 λεπτά τη δική σου, μοναδική τούρτα (420 - 500g). Που σημαίνει ότι θα βρίσκεσαι εκεί σε κάθε στάδιο και θα συμμετέχεις ενεργά, βάζοντας τα υλικά, αναμιγνύοντάς τα, μαθαίνοντας τα μικρά επαγγελματικά μυστικά που κάνουν τα γλυκίσματα του Φλέιβορ τόσο μοναδικά!

Όταν τελειώσει αυτή η μοναδική εμπειρία, μπορείς να προσφέρεις και να απολαύσεις, την τούρτα που με τόση μαεστρία δημιούργησες, στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συνεργάτη μας για ραντεβού.

Δες εδώ όλες τις προσφορές του ζαχαροπλαστείου ΦΛΕΪΒΟΡ στο Σύνταγμα. στο yellowday!
• Η αγορά της yellow εμπειρίας μπορεί να γίνει έως 31/05/2019.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι της εμπειρίας έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή του.
• Η yellow εμπειρία αφορά την κατασκευή από την αρχή μίας τούρτας (420 - 500g) μαζί με τους pastry chef του ζαχαροπλαστείου και η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά.
• Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις ραντεβού, τηλεφώνησε στο 210 3237736. Η επικοινωνία πρέπει οπωσδήποτε να γίνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν.
Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων Φλέιβορ ξεκινάει το 1972 στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο. Έχοντας ως βασική αρχή το τρίπτυχο ποιότητα-γεύση και σωστή εξυπηρέτηση των πελάτων της, η εταιρία γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλα προάστια της Αθήνας.
Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία ποιοτικά υλικά, παντρεμένα ιδανικά, με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, εδώ θα βρεις τις πιο μαγικές γεύσεις και σπεσιαλιτέ. Εν αντιθέσει με τις τάσεις βιομηχανοποίησης και franchise που επικρατούν στον ευρύτερο τομέα της γεύσης, τα ζαχαροπλαστεία Φλέϊβορ παραμένουν μια οικογενειακή επιχείρηση, που σε όλες τις εργασίες παρασκευής των προϊόντων της, χρησιμοποιούνται οι κορυφαίες πρώτες ύλες συνδυασμένες με τις παραδοσιακές συνταγές και το μεράκι για γλυκές δημιουργίες.

Website: www.fleivor.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΚΑΤΣΙΠΑΤΑΚΗΣ Ν.- ΣΤΡΑΒΟΡΑΒΔΗΣ Ι. Ο.Ε

Είπαν για τον συνεργάτη μας ΦΛΕΪΒΟΡ

Σύμφωνα με 24 αξιολογήσεις

Φτιάξε τη δική σου τούρτα

Μία μοναδική εμπειρία 50 λεπτών

ΦΛΕΪΒΟΡ

11.000
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Αθήνα
Νίκης 10 , 10563 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2103237736

Μοιράσου την προσφορά