Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Ζήσε μία μοναδική εμπειρία από το The Tasters Club. Φτιάξε το δικό σου blended whisky την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο CV Distiller.

Το The Tasters Club σου προτείνει να δοκιμάσεις μία εμπειρία, γνώσης, γευστικής δοκιμής whisky και δημιουργίας του δικού σου blend. Απόλαυσε ένα ταξίδι στον κόσμο του whisky με όχημα την οικογένεια Chivas Regal και οδηγό τον Brand Ambassador του Chivas στην Ελλάδα, Μιχάλη Καγιάννη.
Συμμετέχοντας σε αυτήν την εμπειρία θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, νοητά, στη Σκωτία, να γνωρίσεις την παραγωγική διαδικασία και τα διακριτά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και να αντιληφθείς με τον πιο πειραματικό τρόπο τον πολύ σημαντικό ρόλο του blending. Πώς; Δημιουργώντας το δικό σου blend, το οποίο θα εμφιαλώθεί με τη δική του ετικέτα και θα το πάρεις μαζί σου. Και όλα αυτά στο εμβληματικό CV Distiller, το bar με μια από τις μεγαλύτερες συλλογές whisky.

Το event θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο CV Distiller, Χατζηγιάννη Μέξη 7, Αθήνα (όπισθεν Χίλτον).
Ώρα προσέλευσης: 6.30 μ.μ.
Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.
Διάρκεια: 1,5 ώρα
 
• Η αγορά της yellow εμπειρίας μπορεί να γίνει έως 04/02/2018.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι της εμπειρίας έως 05/02/2018.
• Η yellow εμπειρία αφορά την συμμετοχή σε γευσιγνωσία whisky και τη δημιουργία blended whisky, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο CV Distiller (Χατζηγιάννη Μέξη 7, Αθήνα - όπισθεν Χίλτον).
• Η εμπειρία αφορά ένα άτομο και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.
• Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης και εξαργύρωση κουπονιού στο 697 7251214. Η διαδικασία μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με αποστολή των στοιχείων και του κουπονιού στο info@thetastersclub.gr.
• Ο αγοραστής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εφόσον δεν έχει παρέλθει η προγραμματισμένη ημερομηνία της εκδήλωσης. 
• Μπορείς να προχωρήσεις σε ακύρωση της συμμετοχής σου έως και τρεις μέρες πριν το event.
• Δεν απαιτείται η προσκόμιση ή η επίδειξη του κουπονιού στην εκδήλωση.

 
Το The Tasters Club διοργανώνει events γευσιγνωσίας για τους λάτρεις του καλού αποστάγματος, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη γευστική τους αναζήτηση, εξερευνώντας νέες γι’ αυτούς γεύσεις και εμφιαλώσεις. Σκοπός είναι να γνωρίσεις όσα περισσότερα μυστικά κρύβονται μέσα σε κάθε εμφιάλωση, με την καθοδήγηση πάντα ενός έμπειρου γευσιγνώστη.
Εκτός από τα διάφορα events γευσιγνωσίας που διοργανώνει για τα μέλη του ή όποιον επιπλέον ενδιαφέρεται, το The Tasters Club έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης privé εκδηλώσεων, είτε θέλει κάποιος να δοκιμάσει κάτι ιδιαίτερο είτε για να ζήσει την εμπειρία μιας γευσιγνωσίας ιδιωτικά με καλεσμένους, καθώς επίσης και τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και promotion. Η εγγραφή για όποιον θέλει να γίνει μέλος, είναι δωρεάν.
Τα μέλη, έχουν προτεραιότητα συμμετοχής στις γευσιγνωσίες, δωρεάν συμμετοχή σε επιλεγμένα events και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες κάβες.

Website: www.thetastersclub.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ
 

Είπαν για τον συνεργάτη μας The Tasters Club

Σύμφωνα με 0 αξιολογήσεις

Φτιάξε το δικό σου blended whisky

Μια μοναδική εμπειρία με ξεναγό το Chivas

The Tasters Club

11.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Τόπος διεξαγωγής event: CV Distiller
Χατζηγιάννη Μέξη 7 , 11528 , Αθήνα Κέντρο

Online Only
www.thetastersclub. gr , 10680 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 6977251214

Μοιράσου την προσφορά