Το website χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία σας.
Αν δεν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, πρέπει να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις του browser σας.

Πληροφορίες Πληροφορίες

Γίνε cocktail expert! Μάθε τα μυστικά για 5 cocktails του Skyfall cocktail & food bar και απόλαυσέ τα!

Το yellowday σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις τα μυστικά των πιο επιτυχημένων cocktails και να γίνεις έστω και για λίγο Coctail expert! Επίλεξε από τον κατάλογο του Skyfall τα 5 cocktail που προτιμάς και μάθε από τους “ειδικούς”, από τους bartender του γνωστού Αθηναϊκού cocktail & food bar όλα τα μυστικά! Δοσολογίες, ανακάτεμα, θερμοκρασίες… όλα παίζουν το ρόλο τους για να είναι ένα cocktail μοναδικό, δροσιστικό, εύγευστο... ιδανικό! Στο τέλος θα δοκιμάσεις το δημιούργημά σου για να δεις πόσο σωστά το έφτιαξες!

Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συνεργάτη μας για διαθεσιμότητα.

Δες εδώ την προσφορά του Skyfall cocktail & food bar στο yellowday!
• Εξασφάλισε αυτήν τη μοναδική yellow εμπειρία έως 30/06/2020.
• Μπορείς να εξαργυρώσεις το κουπόνι της εμπειρίας έως και 3 μήνες μετά την απόκτησή του.
• Η yellow εμπειρία αφορά την επιλογή 5 οποιονδήποτε cocktail από τον κατάλογο του skyfall, την εκμάθηση των μυστικών παρασκευής τους και τη δοκιμή τους.
• Για να κλείσεις ραντεβού για την εμπειρία ή για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφώνησε στο 210 9210098.
• Η επικοινωνία πρέπει οπωσδήποτε να γίνει τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν.
Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar, μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα.

Η πανέμορφη βεράντα με την απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και extra bonus την άμεση επαφή με το bar, θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. O Παρθενώνας, απλώνεται επιβλητικός μπροστά στα μάτια σου και σε μεταφέρει, όχι απλά σε μια άλλη εποχή, αλλά σε µια άλλη διάσταση, που αποπνέει διάθεση για hip & chic. Ιδανικό σκηνικό, ενώ εσύ απολαμβάνεις τα signature cocktails που ετοιμάζουν οι έμπειροι bartenders, αλλά και την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα.

Ο εσωτερικός χώρος, μοιρασμένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρονομαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. Εκεί όπου δημιουργούνται μοναδικές γεύσεις, από finger food και tapas μέχρι εξαιρετικά κυρίως πιάτα, ανάλογα µε τις επιθυμίες σου.

Το Skyfall bar, είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για να απολαύσεις υπέροχα cocktail ή private parties, αλλά και για να πραγματοποιήσεις business lunches ή dinners, δίπλα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Website: www.skyfallbar.gr

Επωνυμία Επιχείρησης: ΣΑΤ Ε.Π.Ε.

Είπαν για τον συνεργάτη μας Skyfall cocktail & food bar

Σύμφωνα με 139 αξιολογήσεις

Γίνε cocktail expert & φτιάξε 5 cocktails

Μάθε όλα τα μυστικά

Skyfall cocktail & food bar

8.500
Εξαργύρωση yellows

Που το βρίσκω Πού θα το βρεις

Μετς
Μάρκου Μουσούρου 1 , 11636 , Αθήνα Κέντρο
Τηλ.: 2109210098

Μοιράσου την προσφορά